Primers plats‎ > ‎

Canelons de gambes i espinacs

Ingredients per a 20 canelons:
  • 20 canelons
  • 1 Kg de espinacs
  • 400-500 g gambes pelades
  • 4 grans d’all
  • 50 g de pinyons
  • 100 ml de crema de llet
  • oli, sal, pebre negra
  • salsa beixamel i formatge ratllat
Preparació:
 
Bulliu els espinacs tallats petits i escorreu-los ben escorreguts.
Talleu les gambes en dos o tres trossos cada una i salteu-les en una paella amb oli. Un cop cuites, les reserveu i en el mateix oli hi fregiu els pinyons. Quan comencin a daurar-se, afegiu-hi els grans d’all picats ben menuts i al cap d’un minut afegiu-hi els espinacs. Deixeu-ho coure remenant-ho bé. Afegiu-hi les gambes i la crema de llet, salpebreu-ho i deixeu-ho coure tot plegat uns minuts, fins que us quedi una textura adequada per omplir el canelons.
Farciu els canelons amb aquesta pasta.
En una plata per anar al forn, poseu una base de salsa beixamel, els canelons pel damunt i cobriu-los amb la resta de beixamel. Gratineu-los al forn amb formatge ratllat.