Primers plats‎ > ‎

Rissotto al funghi porcini

 Ingredients:
  •  400 g d’arròs llarg
  •  1 ceba mitjana
  •  30g de ceps
  •  100 g de formatge parmesà ratita
  •  oli d’oliva, sal i pebre
  •  brou

 

Preparació:
 
Talleu els ceps a miques i poseu-los en remull.
Trinxeu la ceba ben fina i fregiu-la amb l’oli. Quan estigui lleugerament daurada, afegiu-hi els ceps escorreguts i deixeu-ho coure 5 minuts més.
En una cassola poseu a coure l’arròs amb el sofregit de ceps i el brou (afegiu-hi també l’igua de remullar els ceps) que s’hi va incorporant a mida que l’arròs es va coent. Quan faltin 5 minuts per acabar la cocció, poseu-hi el formatge i rectifiqueu de sal i pebre.
Deixeu-lo reposar 5 minuts abans de servir-lo.