Biscuit de xocolata amb crema anglesa

Per el biscuit:

  • 80 g de pols d’ametlla
    • 6 ous
    • 120 g de sucre glaç
    • 50 g de farina
    • 50 g de cacau
    • 60 g de sucre glaç
    • 50 g de mantega (pomada)

Munteu les clares amb els 60 g de sucre a punt de neu.

Barregeu la pols d’ametlla, els rovells i els 120g de sucre. Afegiu-hi la farina i el cacau i, quan la pasta sigui homogènia, incorporeu-hi les clares i la mantega tot remenant.

Ompliu un motlle de 18-20 cm de diàmetre i enforneu-lo a 180º durant 15 o 20 minut

Per la crema anglesa:

  • 2 rovells d’ou
    • 60 g de sucre glaç
    • 250 ml de llet
    • un polset de vainilla en pols

Bateu els rovells amb el sucre i la meitat de la llet fins que quedi ben barrejat.

Feu bullir la resta de la llet amb la vainilla.

Treieu-ho del foc i ajunteu les dues parts sense deixar de remenar. Torneu-ho a fer bullir, sempre remenant.

Poseu un tall de biscuit a cada plat i banyeu-lo amb la crema anglesa.