Cake de xocolata i fruits secs

Ingredients:

  • 3 ous
    • 1 rovell d’ou
    • 80 g de sucre
    • 40 g de glucosa
    • 135 g de xocolata de cobertura negra
    • 125 g de nata líquida
    • 40 g de farina
    • 25 g d’avellana repelada
    • 25 g de festuc cru
    • 25 g d’ametlla marcona
    • 25 g de sucre

Preparació:

Trinxeu els fruits secs en granet i poseu-los al fons del motlle junt amb el sucre (25 g)

Barregeu els ous, el rovell, el sucre i la glucosa. Escalfeu-ho al bany maría i munteu-ho amb la batedora a velocitat mitjana.

Feu bullir la nata i tireu-la pel damunt de la xocolata, tot remenant. Afegiu-hi una petita part de la barreja anterior i torneu a remenar. Afegiu-hi la resta i la farina i barregeu-ho bé.

Enmotlleu i enforneu-ho a 160º.