Cake de xocolata i fruits secs
Ingredients:
- 3 ous
- 1 rovell d’ou
- 80 g de sucre
- 40 g de glucosa
- 135 g de xocolata de cobertura negra
- 125 g de nata líquida
- 40 g de farina
- 25 g d’avellana repelada
- 25 g de festuc cru
- 25 g d’ametlla marcona
- 25 g de sucre
Preparació:
Trinxeu els fruits secs en granet i poseu-los al fons del motlle junt amb el sucre (25 g)
Barregeu els ous, el rovell, el sucre i la glucosa. Escalfeu-ho al bany maría i munteu-ho amb la batedora a velocitat mitjana.
Feu bullir la nata i tireu-la pel damunt de la xocolata, tot remenant. Afegiu-hi una petita part de la barreja anterior i torneu a remenar. Afegiu-hi la resta i la farina i barregeu-ho bé.
Enmotlleu i enforneu-ho a 160º.