Cup cakes amb crema de mantega
Ingredients pels cup cakes (12)
-115g de mantega pomada
-220 g de sucre
-3 ous
-200g de farina
-1 cullerada d’impulsor
-1 culleradeta de vainilla ensucrada
-120ml de llet
Preparació:
Barregeu la mantega amb el sucre i afegiu-hi els ous d’un en un. Incorporeu-hi la meitat de la farina amb la vainilla i l’impulsor. Afegiu-hi la llet, remeneu i finalment la resta de farina.
Ompliu els motlles de magdalenes i coeu-los al forn a 180º durant 20-25 minuts
Ingredients per la crema de mantega:
-250g de mantega de pastisseria pomada
-300g de sucre glaç
3 cullerades de llet
-u polsim de vainilla ensucrada
Preparació:
Barregeu tots els ingredients amb les varetes primer a velocitat baixa i després més alta durant 5 minuts aproximadament fins que quedi una textura ben cremosa
Podeu barrejar-la amb cacau, extracte de maduixa o colorants
Poseu-la en una mànega pastissera i decoreu els cup cakes