Cup cakes amb crema de mantega

Ingredients pels cup cakes (12)

-115g de mantega pomada

-220 g de sucre

-3 ous

-200g de farina

-1 cullerada d’impulsor

-1 culleradeta de vainilla ensucrada

-120ml de llet

Preparació:

Barregeu la mantega amb el sucre i afegiu-hi els ous d’un en un. Incorporeu-hi la meitat de la farina amb la vainilla i l’impulsor. Afegiu-hi la llet, remeneu i finalment la resta de farina.

Ompliu els motlles de magdalenes i coeu-los al forn a 180º durant 20-25 minuts

Ingredients per la crema de mantega:

-250g de mantega de pastisseria pomada

-300g de sucre glaç

3 cullerades de llet

-u polsim de vainilla ensucrada

Preparació:

Barregeu tots els ingredients amb les varetes primer a velocitat baixa i després més alta durant 5 minuts aproximadament fins que quedi una textura ben cremosa

Podeu barrejar-la amb cacau, extracte de maduixa o colorants

Poseu-la en una mànega pastissera i decoreu els cup cakes