Patates amb llagostins al whisky

Ingredients:

  • 4 patates bullides amb pell
  • 12 llagostins
  • 1 ceba
  • 1 copa de whisky
  • 100 ml de nata líquida
  • 100 ml de llet
  • sèsam
  • oli, sal, pebre

Preparació:

Peleu els llagostins i sofregiu els caps i les closques en una paella fins que siguin ben rossos. Afegiu-hi el whisky i deixeu que s’evapori l’alcohol. Finalment afegiu-hi la llet i deixeu-ho bullir tot plegat uns minuts per tal que la llet agafi tot el gust.

Sofregiu la ceba picada a foc lent. Quan sigui cuita, afegiu les cues dels llagostins.

Passats dos minuts afegiu-hi el suc dels caps ben colat, les patates (bullides amb pell) tallades a daus i la nata. Salpebreu-ho i deixeu-ho reduir.

Serviu-ho amb el sèsam (torrat en una paella) pel damunt.