Pastis de puré de patata
Ingredients:
- 300ml de llet
- 500 ml d’aigua
- 125 g de flocs de puré de patata
- 100 g de trinxat de vedella
- 100 g de trinxat de porc
- 1 ceba
- Salsa de tomàquet
- formatge ratllat
- oli, sal i pebre
Preparació:
Poseu a bullir la llet i l’aigua amb una mica de sal i un raig d’oli. Quan bulli, apagueu el foc afegiu-hi els flocs i prepareu el puré de patata.
Sofregiu la ceba en una paella amb una mica d’oli. Quan la ceba sigui cuita afegiu-hi la carn trinxada de vedella i de porc. Aneu aixafant la carn amb una forquilla, sense treure-ho del foc, fins que la carn quedi destriada i sigui cuita.
Prepareu una salsa de tomàquet al vostre gust. Esteneu la meitat del puré en una plata que pugui anar al forn. Tireu-hi pel damunt la carn trinxada ben repartida. Afegiu-hi la resta de puré, la salsa de tomàquet, formatge ratllat i gratineu-ho just abans de servir-ho.