Cheese cake

Sablé breton

Ingredients:

  • 2 rovells d’ou
  • 70g de sucre
  • 70g de mantega pomada
  • 100g de farina de ½ força
  • 1 cullerada de postres d’impulsor
  • un pessic de sal

Munteu els rovells i el sucre. Afegiu-hi la mantega pomada i barregeu-ho juntament amb la farina, l’impulsor i el pessic de sal. Deixeu-ho a la nevera al menys una hora.

Poseu una capa d’1cm d’aquesta massa en un motlle de 20x20 o en un de rodó i coeu-ho al forn a 170º durant 17minuts

Crema de formatge

Ingredients:

  • 2 ous
  • 100g de sucre
  • 100g de nata líquida per muntar
  • 1 tarrina de 200g de Philadelphia
  • 15g de maicena
  • pell de llimona ratllada

Barregeu tots els ingredients i aboqueu-los damunt el sablé. Poseu-ho al forn a 150º durant 40-50 minuts (comproveu sovint amb la punta d’un ganivet)

Decoració amb fruites del bosc

Ingredients:

  • 1 tarrina de fruites del bosc congelades
  • 100g de gelatina de poma

Desfeu la gelatina a foc lent i barregeu-la amb les fruites del bosc descongelades.

Quan el pastís estigui fred, escampeu-hi aquesta barreja pel damunt. Deixeu-lo a la nevera durant una hora com a mínim.