Cheese cake
Sablé breton
Ingredients:
- 2 rovells d’ou
- 70g de sucre
- 70g de mantega pomada
- 100g de farina de ½ força
- 1 cullerada de postres d’impulsor
- un pessic de sal
Munteu els rovells i el sucre. Afegiu-hi la mantega pomada i barregeu-ho juntament amb la farina, l’impulsor i el pessic de sal. Deixeu-ho a la nevera al menys una hora.
Poseu una capa d’1cm d’aquesta massa en un motlle de 20x20 o en un de rodó i coeu-ho al forn a 170º durant 17minuts
Crema de formatge
Ingredients:
- 2 ous
- 100g de sucre
- 100g de nata líquida per muntar
- 1 tarrina de 200g de Philadelphia
- 15g de maicena
- pell de llimona ratllada
Barregeu tots els ingredients i aboqueu-los damunt el sablé. Poseu-ho al forn a 150º durant 40-50 minuts (comproveu sovint amb la punta d’un ganivet)
Decoració amb fruites del bosc
Ingredients:
- 1 tarrina de fruites del bosc congelades
- 100g de gelatina de poma
Desfeu la gelatina a foc lent i barregeu-la amb les fruites del bosc descongelades.
Quan el pastís estigui fred, escampeu-hi aquesta barreja pel damunt. Deixeu-lo a la nevera durant una hora com a mínim.