Cupcake de vainilla
Ingredients:
- 130 g de mantega
- 70 g de sucre
- 2 ous
- 120 g de farina
- 1 cullerada petita d’impulsor
- 30 ml de llet
- 1 cullerada petita de vainilla en pols
- 100 g de cobertura de xocolata blanca
- 50 g de nata líquida
- pasta ensucrada moldejable
- colorants alimentaris
Preparació:
Bateu la mantega i el sucre. Quan estigui cremós, afegiu-hi els ous d’un en un. Finalment incorporeu-hi la farina, la vainilla, l’impulsor i la llet. Remeneu fins a obtenir una mescla homogènia.
Distribuïu la mescla en motlles de magdalenes i enforneu-les durant 25 minuts a 180º.
Una vegada fredes, poseu-hi una capa de trufa blanca pel damunt (cobertura blanca i nata ) i decoreu-les amb la pasta ensucrada moldejable
tenyida de diferents colors amb els motius i formes que us vinguin de gust.