Cupcake de vainilla

Ingredients:

  • 130 g de mantega
  • 70 g de sucre
  • 2 ous
  • 120 g de farina
  • 1 cullerada petita d’impulsor
  • 30 ml de llet
  • 1 cullerada petita de vainilla en pols
  • 100 g de cobertura de xocolata blanca
  • 50 g de nata líquida
  • pasta ensucrada moldejable
  • colorants alimentaris

Preparació:

Bateu la mantega i el sucre. Quan estigui cremós, afegiu-hi els ous d’un en un. Finalment incorporeu-hi la farina, la vainilla, l’impulsor i la llet. Remeneu fins a obtenir una mescla homogènia.

Distribuïu la mescla en motlles de magdalenes i enforneu-les durant 25 minuts a 180º.

Una vegada fredes, poseu-hi una capa de trufa blanca pel damunt (cobertura blanca i nata ) i decoreu-les amb la pasta ensucrada moldejable

tenyida de diferents colors amb els motius i formes que us vinguin de gust.