Trena de full amb poma confitada

Ingredients:

    • 3 pomes
    • 40g de sucre moreno
    • 50g de sucre
    • una culleradeta de canyella en pols
    • un anís estrellat
    • un raig de calvados o de rom
    • una placa de pasta de full

Preparació:

Peleu la poma i talleu-la a daus. Poseu-la a coure amb els dos sucres, l’anís i la canyella a foc lent. Quan el sucre s´hagi desfet, afegiu-hi el calvados (o el rom) i deixeu-ho confitar durant 45 minuts aproximadament amb el foc ben fluix. Aquest procés el podeu fer 1 o 2 dies abans i guardar la poma confitada a la nevera.

Estireu una mica la pasta de full.

Dividiu-la mentalment en 3 parts i feu talls paral-lels a les parts exteriors ( com un serrell ). Ompliu la part del mig amb la poma confitada i tapeu-ho alternant les tires de pasta de full d’una banda i de l’altra.

Pinteu la trena amb ou batut,ensucreu-la i poseu-la al forn a 220 durant 15 o 20 minuts