Tartaletes i Vol-au vents calents:
D’espinacs i bacallà:
Poseu una base d’espinacs bullits i,al damunt uns talls de bacallà esqueixat. Cobriu-los amb all i oli i gratineu-ho al forn.
De peix i gambes:
Feu bullir el peix blanc i esmicoleu-lo. A part, fregiu les gambes i peleu-les. Feu una beixamel amb l’oli de fregir les gambes. Barregeu-ho tot i ompliu les tartaletes. Poseu-hi formatge ratllat pel damunt i gratineu-les.
De pollastre i xampinyons:
Rostiu un pit de pollastre i talleu-lo a trossets petits. Fregiu els xampinyons laminats.Feu una beixamel i afegiu-hi els xampinyons i el pollastre.Ompliu les tartaletes amb aquesta barreja, cobriu-les amb formatge ratllat i gratineu-les al forn.
De bacallà i bolets:
Fregiu un gra d’all amb oli d’oliva i retireu-lo. En el mateix oli fregiu-hi el bacallà esqueixat i els bolets (fredolics i llenegues) i, quan estiguin cuits, afegiu-hi un ou batut i remeneu fins que estigui cuit. Ompliu les tartaletes.