Saltat de verdures amb formatge i nous
Ingredients:
- Verdures variades que tingueu a mà: ceba, pastanaga, carbassó, pebrot, albergínia, xampinyons, espàrrecs, bròquil....
- 40 gr de tomàquets secs
- 50 gr de nous pelades
- 100 gr de formatge emmental
- oli d'oliva, sal i pebre
Preparació:
Poseu a remullar els tomàquets en una tassa d’aigua una o dues hores abans de preparar la recepta.
Talleu les verdures a daus i/o a tires, inclosos els tomàquets remullats.
Poseu al foc una paella amb 6 cullerades soperes d’oli d’oliva i quan sigui calent, afegiu-hi les verdures.
Salteu-ho tot plegat uns 10 minuts sense deixar de remenar amb el foc més aviat fort.
Salpebreu-ho al vostre gust. Afegiu-hi les nous partides a octaus i el formatge tallat a daus i deixeu-ho acabar de coure fins que el formatge es fongui.
Podeu servir-ho acompanyat d’unes torradetes.