Panna cotta amb xocolata

Ingredients:

  • 100 ml de llet
  • 400 ml de nata líquida 35% matèria grassa
  • 1 cullerades sopera de sucre
  • 1 cullerada petita de vainilla en pols
  • 5 fulls de gelatina
  • 70 g de cobertura de xocolata en gotes
  • melmelada de maduixa

Preparació:

Deixeu la gelatina a remullar amb aigua.

Poseu a bullir la llet, la nata, el sucre i la vainilla i apagueu el foc quan comenci a bullir.

Escorreu la gelatina i afegiu-la a la panna cotta. Remeneu fins que quedi desfeta.

Quan s’hagi refredat, afegiu-hi les gotes de xocolata i repartiu-la en flameres.

Deixeu-ho a la nevera unes hores.

Per fer la salsa:

Bulliu una mica d’aigua mineral i afegiu-la a la melmelada de maduixa . Remeneu-la i coleu-la en el colador xinès.

Per muntar el plat:

Poseu unes cullerades de coulis de maduixa al fons del plat,i la panna cotta al damunt.