Ingredients:
Bescuit de festuc:
Crema de mascarpone:
Pel farcit:
Preparació:
Feu una crema anglesa amb la nata, els ous i el sucre. Afegiu-hi els fulls de gelatina prèviament hidratats. Incorporeu la crema calenta en el mascarpone i remeneu-ho. Tapeu-ho i deixeu-ho a la nevera 24 hores.
Per el bescuit de festuc:
Munteu l’ou sencer i el rovell amb el sucre. A part, munteu la clara amb els 8g de sucre a punt de neu. Barregeu els dos batuts suaument. Incorporeu-hi els festucs, la farina i l’impulsor. Remeneu-ho i poseu-ho en un motlle. Enforneu a 220º durant 8-10 minuts. Deixeu-ho refredar.
Muntatge:
Talleu el bescuit per la meitat i farciu-lo amb melmelada de maduixa.
Munteu la crema de mascarpone amb la batedora de varetes i poseu-la pel damunt del bescuit amb l’ajut d’una mànega pastissera.
Deixeu el pastís a la nevera fins el moment de servir-lo.