Primers plats

Albergínies farcides de verdures i moixernons

Amanida amb formatge i vinagreta de fruita seca

Amanida amb pesto de rúcula i aranyons

Amanida d’albergínia tomàquet sec i feta

Amanida d’alvocats i tonyina

Amanida de bacallà i patates amb romesco

Amanida de bacó i pinyons

Amanida de cuscús

Amanida de favetes amb escamarlans

Amanida de formatge de cabra

Amanida de formatge fresc i codonyat

Amanida de gambes i tomàquet

Amanida de maduixes i fruits secs amb cruixent de formatge

Amanida de mongetes tendres i pasta

Amanida de patates i calamarsos

Amanida de sípia i cansalada

Amanida de sípia i llenties

Amanida de tardor

Amanida tèbia d’espàrrecs verds amb vinagreta d’avellanes

Amanida de tomàquets variats i tonyina

Amanida d’espinacs i figues seques

Amanida d’orellanes i formatge de cabra

Amanida tèbia de calamars i pinyons torrats

Amanida tèbia de carbassó i pollastre

Amanida tèbia de pinyons

Amanida variada

Amanida de contrastos

Arròs amb ceps i bacallà

Arròs amb conill i ceps

Arròs amb conill i moixernons

Arròs amb moixernons i llagostins

Arròs de llagostins amb trompetes de la mort

Arròs de muntanya

Arròs de tardor

Arròs de terra endins

Bastonets de pa

Braç de pasta filo amb carn i xampinyons

Braç de purè d’estiu

Bunyols farcits de crema de bacallà

Calçotada

Calçots arrebossats

Canelons de bacallà

Canelons de bolets

Canelons de foie i bolets amb salsa de ceps

Canelons de galtes de porc amb poma i moixernons

Canelons de gambes i espinacs

Canelons de pasta fresca farcits de bacallà

Carbassons farcits de bacallà

Carxofes gratinades amb salsa de ceps

Cassolestes i Vol-au vents calents:

Cassoletes i Vol-au-vents freds

Cigrons a la catalana

Cigrons amb bacallà i romesco

Cigrons amb botifarra negra i pinyons

Cigrons amb moixernons

Cintes amb pollastre i festucs

Coca de ceba i albergínia

Coca de verdures amb pesto

Coca d’espinacs

Coliflor gratinada amb moixernons

Crema de calçots amb romesco

Crema de calçots

Crema de carbassó

Crema de carxofes

Crema de gaspatxo amb llagostins

Crema de pastanaga

Espaguetis a l’aroma de tomàquets secs i rúcula

Espaguetis a l’aroma siciliana

Espaguetis al pesto

Espaguetis amb bolets shiitake

Espaguetis amb crema de gorgonzola

Espirals amb bolets shiitake

Fideus amb ceps i foie

Fideus amb ceps i llagostins

Fideus amb moixernons i cloïsses

Focaccia amb sal Maldon i romaní

Gratinat d’albergínies i formatge de cabra

Gratinat de patates amb brandada de bacallà

Les carxofes de l’avia Plàcida

Llenties estofades amb ceps i trompetes de la mort

Llit de verdures sobre pasta de full

Macarrons a la pugliana

Macarrons amb tomàquets i olives

Mil fulls d’escalivada amb crema de romesco

Mil fulls de tomàquet carbassó i mozzarella

Ous al plat

Pa de sègol amb nous

Panadons

Pastis de puré de patata

Patates amb llagostins al whisky

Patates farcides

Pebrots del “piquillo” farcits d’espinacs i ceps

Remenat d’arròs i pollastre

Rissotto al funghi porcini

Rissotto amb albergínia i tomàquets confitats

Rissotto de gambes i moixernons

Romescada de patates i carxofes

Salsa Romesco

Saltat de verdures amb formatge i nous

Sopa d’ametlles

Sopa de rap

Tallarines a la crema de ceps i pernil

Tallarines amb moixenons

Wok de pollastre i ametlles

Xapata

Xatonada