Primers plats
Albergínies farcides de verdures i moixernons
Amanida amb formatge i vinagreta de fruita seca
Amanida amb pesto de rúcula i aranyons
Amanida d’albergínia tomàquet sec i feta
Amanida de bacallà i patates amb romesco
Amanida de favetes amb escamarlans
Amanida de formatge fresc i codonyat
Amanida de maduixes i fruits secs amb cruixent de formatge
Amanida de mongetes tendres i pasta
Amanida de patates i calamarsos
Amanida tèbia d’espàrrecs verds amb vinagreta d’avellanes
Amanida de tomàquets variats i tonyina
Amanida d’espinacs i figues seques
Amanida d’orellanes i formatge de cabra
Amanida tèbia de calamars i pinyons torrats
Amanida tèbia de carbassó i pollastre
Arròs amb moixernons i llagostins
Arròs de llagostins amb trompetes de la mort
Braç de pasta filo amb carn i xampinyons
Bunyols farcits de crema de bacallà
Canelons de foie i bolets amb salsa de ceps
Canelons de galtes de porc amb poma i moixernons
Canelons de pasta fresca farcits de bacallà
Carxofes gratinades amb salsa de ceps
Cassolestes i Vol-au vents calents:
Cassoletes i Vol-au-vents freds
Cigrons amb botifarra negra i pinyons
Cintes amb pollastre i festucs
Coliflor gratinada amb moixernons
Crema de gaspatxo amb llagostins
Espaguetis a l’aroma de tomàquets secs i rúcula
Espaguetis a l’aroma siciliana
Espaguetis amb bolets shiitake
Espaguetis amb crema de gorgonzola
Fideus amb moixernons i cloïsses
Focaccia amb sal Maldon i romaní
Gratinat d’albergínies i formatge de cabra
Gratinat de patates amb brandada de bacallà
Les carxofes de l’avia Plàcida
Llenties estofades amb ceps i trompetes de la mort
Llit de verdures sobre pasta de full
Macarrons amb tomàquets i olives
Mil fulls d’escalivada amb crema de romesco
Mil fulls de tomàquet carbassó i mozzarella
Patates amb llagostins al whisky
Pebrots del “piquillo” farcits d’espinacs i ceps
Rissotto amb albergínia i tomàquets confitats
Rissotto de gambes i moixernons
Romescada de patates i carxofes
Saltat de verdures amb formatge i nous
Tallarines a la crema de ceps i pernil