Ingredients:
Preparació:
Poseu la farina en una plata i torreu-la al forn a 180º ( l’heu d’anar remenant sovint perquè es torri igual de tot arreu ). Quan comenci a daurar-se ja la podeu treure ( triga uns 30 minuts aproximadament ).
Barregeu bé el llard amb el sucre glaç. Afegiu-hi l’ametlla trinxada, la canyella i la llimona i treballeu-ho fins que quedi ben ajuntat. Incorporeu-hi la farina torrada i barregeu-ho només fins que quedi una massa homogènia.
Feu porcions d’uns 2cm d’alçada amb l’ajut d’un motlle i poseu-les damunt d’una safata d’anar al forn untada amb oli o damunt d’un silpat.
Poseu-ho al forn a 210º durant 8 o 9 minuts. El temps de cocció varia segons la mida dels polvorons.
Empolseu-los amb una mica de sucre glaç pel damunt.
També podeu fer els polvorons d’avellana i cacau. En aquest cas substituirem l’ametlla per 200g d’avellana torrada i trinxada i 15 g de cacau en pols, i no hi posarem llimona.