Braç de purè d’estiu

Ingredients:

  • ½ l de llet
    • ½ l d’aigua
    • flocs de purè de patata
    • 1 llauna petita de tonyina
    • 1 tomàquet d’amanir gran
    • 1 llauna petita d’olives farcides
    • 100 g de mongetes tendres bullides
    • 1 llauna petita de pebrot vermell
    • salsa maionesa

Preparació:

Poseu a bullir la llet i l’aigua amb una mica de sal i un raig d’oli. Quan bulli, apagueu el foc i prepareu un purè molt espès.

Exteneu una capa de purè sobre un paper d’alumini que tingui 1 cm de gruix, una amplada de tot el paper i una llargada d’ente 30 i 40 cm.

Prepareu un farcit amb les olives , el tomàquet i el pebrot tallat a miques, la tonyina esmicolada i les mongetes trendres bullides. Amaniu-ho amb oli, sal, pebre i vinagre.

Repartiu el farcit en un extrem de la base del purè i, amb molt de compte, enrotlleu el purè al voltant del farcit, fins que s’ajuntin els dos extrems.

Cobriu el braç amb una capa de maionesa i decoreu-lo amb olives, pebrot i enciam.

Deixeu-lo a la nevera i serviu-lo fred.