Rissotto amb albergínia i tomàquets confitats

Ingredients per a 4 persones

  • 300 gr. d’arròs
  • 1 albergínia
  • 1 ceba
  • 50 gr. de formatge emmental
  • brou
  • 8 tomàquets secs confitats en oli
  • oli, sal, pebre, orenga

Preparació

Talleu la ceba, l’albergínia pelada i els tomàquets confitats tallats ben petits i poseu-ho a coure en una paella amb oli, sal i pebre, a foc suau, fins que quedi ben sofregit.

Barregeu el sofregit i l’arròs en la cassola on preparareu el rissotto. Deixeu-ho sofregir tot plegat uns minuts més i incorporeu-hi una part del brou, anant-hi afegint a mida que en vagi necessitant. Quan porti bullint 12 minuts, afegiu-hi el formatge i un polsim d’orenga. Deixeu-ho coure 5 minuts més. Apagueu el foc, tapeu-ho i deixeu covar l’arròs 5 minuts abans de servir-lo.