Amanida d’albergínia tomàquet sec i feta
Fecha de publicación: 08-sep-2012 11:07:37
Ingredients:
· 2 Albergínies
· 50 gr. de tomàquet sec
· 30 gr. de ruca
· 80 gr. de formatge Feta
· Vinagre, oli d’oliva, sal i sucre
Preparació:
Escaldeu els tomàquets secs i deixeu-los maridar amb oli d’oliva durant unes hores.
Prepareu una reducció de vinagre, posant a bullir mig got de vinagre i una cullerada de sucre. Deixeu que s’evapori fins a la meitat del volum inicial i deixeu-ho refredar.
Talleu les albergínies a làmines d’un gruix d’un cm. Saleu-les i coeu-les pels dos costats, en una paella antiadherent untada amb una mica d’oli. Durant la cocció, manteniu la paella tapada i deixeu coure les albergínies fins que siguin daurades pels dos costats.
Per muntar el plat poseu primer les albergínies, afegiu-hi els tomàquets tallats a daus, làmines de feta i finalment cobriu-ho amb la ruca. Amaniu el plat amb una mica d'oli, sal i la reducció de vinagre.