Amanida d’albergínia tomàquet sec i feta

Fecha de publicación: 08-sep-2012 11:07:37

Ingredients:

· 2 Albergínies

· 50 gr. de tomàquet sec

· 30 gr. de ruca

· 80 gr. de formatge Feta

· Vinagre, oli d’oliva, sal i sucre

Preparació:

Escaldeu els tomàquets secs i deixeu-los maridar amb oli d’oliva durant unes hores.

Prepareu una reducció de vinagre, posant a bullir mig got de vinagre i una cullerada de sucre. Deixeu que s’evapori fins a la meitat del volum inicial i deixeu-ho refredar.

Talleu les albergínies a làmines d’un gruix d’un cm. Saleu-les i coeu-les pels dos costats, en una paella antiadherent untada amb una mica d’oli. Durant la cocció, manteniu la paella tapada i deixeu coure les albergínies fins que siguin daurades pels dos costats.

Per muntar el plat poseu primer les albergínies, afegiu-hi els tomàquets tallats a daus, làmines de feta i finalment cobriu-ho amb la ruca. Amaniu el plat amb una mica d'oli, sal i la reducció de vinagre.