Genovesa de xocolata amb llet i poma
Ingredients:
- 75 g de xocolata amb llet
- 50 g de mantega
- 90 g d’ametlla en pols
- 75 g de sucre glaç
- 1 cullerada de postres de mel
- 3 ous sencers
- 30 g de farina
- 1 cullerada de postres d’impulsor
- 1/2 cullerada de postres d’anís en pols
- 1 poma
- 60 g de sucre bolado
Preparació:
Desfeu la xocolata i la mantega al bany maria.
Poseu l’ametlla en pols, el sucre glaç i la mel en un bol gran.
Bateu els ous en un pot al bany maria. Quan la temperatura arribi als 50º (1 minut aproximadament), aboqueu-los de mica en mica damunt l’ametlla en pols, sense deixar de remenar (batedora de varetes).
Quan la preparació sigui homogènia, afegiu-hi la farina, l’impulsor i l’anís i després la barreja de xocolata i mantega. Barregeu-ho tot i ompliu motlles de magdalena fins a ¾ de la seva capacitat.
Peleu la poma, talleu-la en juliana i poseu-la damunt les genoveses juntament amb el bolado.