Genovesa de xocolata amb llet i poma

Ingredients:

  • 75 g de xocolata amb llet
  • 50 g de mantega
  • 90 g d’ametlla en pols
  • 75 g de sucre glaç
  • 1 cullerada de postres de mel
  • 3 ous sencers
  • 30 g de farina
  • 1 cullerada de postres d’impulsor
  • 1/2 cullerada de postres d’anís en pols
  • 1 poma
  • 60 g de sucre bolado

Preparació:

Desfeu la xocolata i la mantega al bany maria.

Poseu l’ametlla en pols, el sucre glaç i la mel en un bol gran.

Bateu els ous en un pot al bany maria. Quan la temperatura arribi als 50º (1 minut aproximadament), aboqueu-los de mica en mica damunt l’ametlla en pols, sense deixar de remenar (batedora de varetes).

Quan la preparació sigui homogènia, afegiu-hi la farina, l’impulsor i l’anís i després la barreja de xocolata i mantega. Barregeu-ho tot i ompliu motlles de magdalena fins a ¾ de la seva capacitat.

Peleu la poma, talleu-la en juliana i poseu-la damunt les genoveses juntament amb el bolado.