Pastís fred de mascarpone i xocolata

Ingredients:

  • 100g de sucre
    • 50g d’aigua
    • 2 rovells d’ou
    • 3 fulls de gelatina
    • 175g de xocolata de cobertura negra
    • 300g de mascarpone
    • 50g de nata muntada
  • una base de pa de pessic o de pasta brisa

Preparació:

Poseu la gelatina a remullar en aigua freda.

Feu bullir l’aigua i el sucre. Fora del foc, afegiu-hi els rovells d’ou i remeneu-ho enèrgicament. Torneu-ho a posar al foc sense deixar de remenar fins que bulli.

Apagueu el foc i afegiu-hi els fulls de gelatina ben escorreguts i remeneu-ho.

Incorporeu-hi la xocolata desfeta (bany maria o microones) i el mascarpone. Finalment poseu-hi la nata muntada remenant suaument.

Col-loqueu aquesta barreja sobre una base de pa de pessic, de galeta o de pasta brisa i deixeu-la a la nevera (unes 3 o 4 hores fins que quedi presa).