Bunyols de vent

Ingredients:

Per els bunyols:

    • 125ml de llet
    • 50 g de mantega
    • un pols de sal
    • un pols de sucre
    • 65 g de farina forta
    • 2 ous

Per la crema:

    • 15g de pols de crema
    • 35 ml de llet

Preparació:

Feu bullir la llet, la sal, el sucre i la mantega. Sense treure-ho del foc, afegiu-hi la farina de cop i barregeu-ho amb força fins que la massa s’assequi i quedi forta.

Poseu la massa en un altre bol i afegiu-hi un ou. Remeneu-ho fins que quedi ben barrejat. Afegiu-hi l’altre ou i repetiu el procés.

Bateu la pols de crema i la llet fins a obtenir una crema consistent.

Ajunteu la massa dels bunyols amb la crema

Amb una mànega pastissera, feu boletes i fregiu-les amb molt oli. Aneu alerta perquè les boles s’inflen molt.

Poseu-les al damunt d’un paper absorbent i quan estiguin més fredes enfarineu-les amb sucre glaç.