Cuixes de pollastre a la cervesa

Ingredients:

    • 8 cuixes de pollastre
    • 1 tall de cansalada fumada
    • 1 grapat de pinyons
    • 8 orellanes d’albercoc
    • 1 cervesa (250 – 300 ml)
    • 1 ceba
    • 2 grans d’all
    • oli, sal, pebre

Preparació:

Poseu a fregir en una cassola amb tres cullerades d’oli, les cuixes de pollastre salpebrades, fins que siguin rosses.

En el mateix oli, sofregiu-hi la ceba tallada ben fina i els alls trinxats ben menuts.

Quan la ceba comenci a ser rossa, afegiu-hi pinyons, les orellanes tallades a daus petits i la cansalada tallada a tires fines.

Deixeu-ho coure tot junt fins que els pinyons i la cansalada comencin a daurar-se.

Afegiu-hi les cuixes de pollastre i una cervesa.

Deixeu-ho coure lentament uns 30 minuts, ajusteu el punt de sal i ja ho podeu servir.