Mousse de xocolata amb delcifruit de pera
Ingredients:
Per fer la crema anglesa:
- 50 g de llet
- 50 g de nata líquida
- 1 rovell d’ou
- 10 g de sucre
Per fer la mousse:
- 1 fulls de gelatina
- 100 g de xocolata de cobertura negra
- 180 g de nata muntada
- 150 g de delcifruit de pera
Preparació:
Feu primer la crema anglesa: Poseu la llet a bullir. Bateu el rovell i el sucre fins que tingui un color blanquinós. Afegiu-hi una mica de llet bullint sense deixar de remenar i després la llet que quedi. Poseu la crema a escalfar sense deixar de remenar fins que espesseixi una mica. La crema no ha de bullir en cap moment, perquè es tallaria.
Traieu la crema del foc i afegiu-hi la gelatina hidratada.
Tireu la crema calenta damunt la xocolata. Remeneu una mica i deixeu-ho reposar 2 minuts. Bateu-ho amb la batedora i afegiu-hi la nata muntada de mica en mica.
Poseu una base de delcifruit de pera en un vas baix i ample i al damunt la mousse de xocolata. Podeu adornar-ho amb uns rínxols de xocolata blanca. Deixeu-ho a la nevera 3-4 hores. També podeu servir-ho acompanyat de nata.