Segons plats
Bacallà amb patates i ametlles
Calamars amb puré a l'aroma de ceps
Carn magra amb anacards a l’estil xinès
Cintes de pollastre amb espàrrecs i trompetes
Conill a l'aroma d'all i romaní
Cuixes de pollastre a la cervesa
Cuixetes de pollastre amb fruits secs i fines herbes
Cuixetes de pollastre amb carxofes i trompetes de la mort
Farcells de pasta filo amb pollastre i xampinyons
Hamburgueses de pollastre amb ceba i moixernons
Llenguado amb fruita seca i ceps
Ofegat de llenguado i espàrrecs
Pilota al forn amb panses, orellanes i pinyons
Pits de pollastre farcits amb tomàquets secs i brie
Pollastre amb salsa d’ametlles
Pollastre amb verdures a l’aroma de ceps
Rap amb ceps, gambetes i cigrons
Rodó de vedella amb prunes i pinyons
Romescada de calamars i mongetes