Search this site
CRECCREC Terrassa
  • creccrec
  • Postres
    • Ametllats
    • Bavaroise de vainilla
    • Bescuit de festuc
    • Bisbalenc
    • Biscuit de xocolata amb crema anglesa
    • Brioix amb gotes de xocolata i taronja confitada
    • Brioix amb “ganache” blanca
    • Brownie
    • Brownie de poma caramelitzada
    • Bunyols de l’Empordà
    • Bunyols de vent
    • Cake de coco i pastanaga
    • Cake de xocolata i fruits secs
    • Carquinyolis
    • Cassoletes de pasta feuilletée dolces
    • Cheese cake
    • Coca de brioix amb llardons
    • Coca de llardons o de cabell d'àngel
    • Coca de Sant Joan
    • Coca fàcil de Sant Joan
    • Cookies
    • Copafiore
    • Crema catalana
    • Crostata de pastanaga i trufa
    • Croustifondant de poma
    • Cruixent de poma
    • Cruixent de xocolata
    • Cup cakes amb crema de mantega
    • Cupcake de vainilla
    • Daus de nous i xocolata
    • Delícies de poma i mascarpone
    • Dues galetes diferents amb ganache
    • Dues galetes diferents amb ganache
    • El gelat nougat
    • Fals coulant
    • Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
    • Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
    • Flam de xocolata
    • Galetes de civada, nabius i xocolata
    • Galetes de mantega
    • Galetes de sèsam
    • Gelat de vainilla
    • Genovesa de xocolata amb llet i poma
    • Gratacels de maduixes i nata
    • Greixonera amb cireres
    • Kugelhopf
    • Macedònia de meló
    • Magdalenes
    • Mantega dolça
    • Mantega dolça per fer la mona
    • Matrimonis
    • Mini cakes de quark
    • Mousse de iogurt
    • Mousse de xocolata
    • Mousse de xocolata amb delcifruit de pera
    • Mousse de xocolata negra
    • Muffins amb fruites vermelles
    • Muffins amb fruites vermelles
    • Muffins amb taronja confitada i gotes de xocolata
    • Muffins de poma i panses
    • Orxata de xufles
    • Pa blanc (panets)
    • Pa de llet amb xocolata
    • Panellets
    • Panna cotta
    • Panna cotta amb xocolata
    • Pasta de full amb fruita
    • Pasta de poma superfàcil
    • Pastes de coco i xocolata
    • Pastetes de full amb cabell d’àngel
    • PASTIS DE FORMATGE
    • Pastis de formatge
    • Pastissets
    • Pastís de cervesa
    • Pastís de dàtils i nous
    • Pastís de festuc amb crema de mascarpone
    • Pastís de fruites del bosc
    • Pastís de full amb sorpresa
    • Pastís de maduixes gratinades
    • Pastís de nous i ganache de xocolata
    • Pastís de poma a l’estil alemany
    • Pastís de poma amb crema
    • Pastís de poma i xocolata amb sorra dolça
    • Pastís de préssec
    • Pastís de taronja
    • Pastís de xocolata
    • Pastís de xocolata amb nous
    • Pastís de xocolata amb nous
    • Pastís d’albercocs
    • Pastís d’ametlla
    • Pastís d’ametlla amb nous
    • Pastís fred de llimona
    • Pastís fred de mascarpone i xocolata
    • Pastís sol de peres i xocolata
    • Pastís “gran xocolata”
    • Pavlova de nata i maduixes
    • Peres amb xocolata
    • Pinyonats
    • Plum Cake
    • Plum cake amb fruits secs
    • Plum cake bicolor
    • Plum cake de nous i canyella
    • Plum cake de poma i xocolata
    • PLUM CAKE DE POMES I NOUS
    • Plum cake de vainilla i xocolata
    • Plum cake de xocolata
    • Polvorons
    • Pomes al forn amb xerès
    • Pà d’ametlles
    • Púding de poma i coco
    • Sablé breton de figues i fruites vermelles
    • SACHER
    • Sbrisolona
    • Stollen
    • Suflé de xocolata
    • Tarta de Santiago
    • Tarta Tatin
    • Teules
    • TIRAMISÚ
    • Torró de coco
    • Torró de Cointreau
    • Torró de gerd liofilitzat amb xocolata blanca
    • Torró de griottines
    • Torró de iema
    • Torró de neula
    • Torró de nous
    • Torró de xocolata
    • Tortell de Reis
    • Trena de full amb poma confitada
    • Trufes de xocolata
    • Xocoiogurt ( brownie + mousse de iogurt )
  • Primers plats
    • Albergínies farcides de verdures i moixernons
    • Amanida amb formatge i vinagreta de fruita seca
    • Amanida amb pesto de rúcula i aranyons
    • Amanida de bacallà i patates amb romesco
    • Amanida de bacó i pinyons
    • Amanida de contrastos
    • Amanida de cuscús
    • Amanida de favetes amb escamarlans
    • Amanida de formatge de cabra
    • Amanida de formatge fresc i codonyat
    • Amanida de gambes i tomàquet
    • Amanida de maduixes i fruits secs amb cruixent de formatge
    • Amanida de mongetes tendres i pasta
    • Amanida de patates i calamarsos
    • Amanida de sípia i cansalada
    • Amanida de sípia i cansalada
    • Amanida de sípia i llenties
    • Amanida de tardor
    • Amanida de tomàquets variats i tonyina
    • Amanida d’albergínia tomàquet sec i feta
    • Amanida d’alvocats i tonyina
    • Amanida d’espinacs i figues seques
    • Amanida d’orellanes i formatge de cabra
    • Amanida tèbia de calamars i pinyons torrats
    • Amanida tèbia de carbassó i pollastre
    • Amanida tèbia de pinyons
    • Amanida tèbia d’espàrrecs verds amb vinagreta d’avellanes
    • Amanida variada
    • Arròs amb ceps i bacallà
    • Arròs amb conill i ceps
    • Arròs amb conill i moixernons
    • Arròs amb moixernons i llagostins
    • Arròs de llagostins amb trompetes de la mort
    • Arròs de muntanya
    • Arròs de tardor
    • Arròs de terra endins
    • Bastonets de pa
    • Braç de pasta filo amb carn i xampinyons
    • Braç de purè d’estiu
    • Bunyols farcits de crema de bacallà
    • Calçotada
    • Calçots arrebossats
    • Canelons de bacallà
    • Canelons de bolets
    • Canelons de foie i bolets amb salsa de ceps
    • Canelons de galtes de porc amb poma i moixernons
    • Canelons de gambes i espinacs
    • Canelons de pasta fresca farcits de bacallà
    • Carbassons farcits de bacallà
    • Carxofes gratinades amb salsa de ceps
    • Cassoletes i Vol-au vents calents:
    • Cassoletes i Vol-au-vents freds:
    • Cigrons a la catalana
    • Cigrons amb bacallà i romesco
    • Cigrons amb botifarra negra i pinyons
    • Cigrons amb moixernons
    • Cintes amb pollastre i festucs
    • Coca de ceba i albergínia
    • Coca de verdures amb pesto
    • Coca d’espinacs
    • Coliflor gratinada amb moixernons
    • Coliflor gratinada amb moixernons
    • Crema de calçots
    • Crema de calçots amb romesco
    • Crema de carbassó
    • Crema de carxofes
    • Crema de gaspatxo amb llagostins
    • Crema de pastanaga
    • Espaguetis a l’aroma de tomàquets secs i rúcula
    • Espaguetis a l’aroma siciliana
    • Espaguetis al pesto
    • Espaguetis amb bolets shiitake
    • Espaguetis amb crema de gorgonzola
    • Espirals amb bolets shiitake
    • Fideus amb ceps i foie
    • Fideus amb ceps i llagostins
    • Fideus amb moixernons i cloïsses
    • Fideus amb moixernons i cloïsses
    • Focaccia amb sal Maldon i romaní
    • Gratinat de patates amb brandada de bacallà
    • Gratinat d’albergínies i formatge de cabra
    • Les carxofes de l’avia Plàcida
    • Llenties estofades amb ceps i trompetes de la mort
    • Llit de verdures sobre pasta de full
    • Macarrons a la pugliana
    • Macarrons amb tomàquets i olives
    • Mil fulls de tomàquet carbassó i mozzarella
    • Mil fulls d’escalivada amb crema de romesco
    • Ous al plat
    • Pa de sègol amb nous
    • Pa d’espelta amb nous
    • Panadons
    • Pastis de puré de patata
    • Patates amb llagostins al whisky
    • Patates farcides
    • Pebrots del “piquillo” farcits d’espinacs i ceps
    • Remenat d’arròs i pollastre
    • Rissotto al funghi porcini
    • Rissotto amb albergínia i tomàquets confitats
    • Rissotto de gambes i moixernons
    • Romescada de patates i carxofes
    • Salsa Romesco
    • Saltat de verdures amb formatge i nous
    • Sopa de rap
    • Sopa d’ametlles
    • Tallarines a la crema de ceps i pernil
    • Tallarines amb moixenons
    • Tartaletes i Vol-au vents calents:
    • Wok de pollastre i ametlles
    • Xapata
    • Xatonada
  • Segons plats
    • Bacallà amb panses i pinyons
    • Bacallà amb patates i ametlles
    • Bacallà amb poma
    • Bacallà amb salsa de ceps
    • Bacallà de quaresma
    • Calamars amb patates
    • Calamars amb puré a l'aroma de ceps
    • Calamars farcits
    • Carn magra amb anacards a l’estil xinès
    • Cintes de pollastre amb espàrrecs i trompetes
    • Conill a l'aroma d'all i romaní
    • Conill amb romesco
    • Croquetes de bacallà
    • Cuixes de pollastre a la cervesa
    • Cuixetes de pollastre amb carxofes i trompetes de la mort
    • Cuixetes de pollastre amb fruits secs i fines herbes
    • Farcells de pasta filo amb pollastre i xampinyons
    • Filet amb panses i pinyons
    • Hamburgueses de pollastre amb ceba i moixernons
    • Llenguado amb fruita seca i ceps
    • Llom al forn amb bolets
    • Lluç a l’all cremat
    • Lluç amb ametlles
    • Lluç amb espàrrecs i pinyons
    • Lluç amb patates i ceps
    • Lluç amb salsa de pinyons
    • Mandonguilles amb calamarços, ceps i carxofes
    • Mandonguilles amb ceps
    • Ofegat de llenguado i espàrrecs
    • Orada amb carxofes
    • Peus de porc gratinats
    • Pilota al forn amb panses, orellanes i pinyons
    • Pits de pollastre farcits amb tomàquets secs i brie
    • Pollastre al forn
    • Pollastre amb moixernons
    • Pollastre amb salsa de soja
    • Pollastre amb salsa d’ametlles
    • Pollastre amb verdures a l’aroma de ceps
    • Pollastre de festa
    • Pollastre farcit
    • Rap amb ametlles
    • Rap amb ceps, gambetes i cigrons
    • Rap amb salsa de nous
    • Rap amb salsa d’ametlles
    • Rap mariner
    • Rodó de vedella amb prunes i pinyons
    • Romescada de calamars i mongetes
    • Romescada de rap
    • Salmó amb ametlles i gruyère
    • Salmó amb panses
    • Turbot amb ametlles
    • Wok de pollastre i ametlles
CRECCREC Terrassa
  • creccrec
  • Postres
    • Ametllats
    • Bavaroise de vainilla
    • Bescuit de festuc
    • Bisbalenc
    • Biscuit de xocolata amb crema anglesa
    • Brioix amb gotes de xocolata i taronja confitada
    • Brioix amb “ganache” blanca
    • Brownie
    • Brownie de poma caramelitzada
    • Bunyols de l’Empordà
    • Bunyols de vent
    • Cake de coco i pastanaga
    • Cake de xocolata i fruits secs
    • Carquinyolis
    • Cassoletes de pasta feuilletée dolces
    • Cheese cake
    • Coca de brioix amb llardons
    • Coca de llardons o de cabell d'àngel
    • Coca de Sant Joan
    • Coca fàcil de Sant Joan
    • Cookies
    • Copafiore
    • Crema catalana
    • Crostata de pastanaga i trufa
    • Croustifondant de poma
    • Cruixent de poma
    • Cruixent de xocolata
    • Cup cakes amb crema de mantega
    • Cupcake de vainilla
    • Daus de nous i xocolata
    • Delícies de poma i mascarpone
    • Dues galetes diferents amb ganache
    • Dues galetes diferents amb ganache
    • El gelat nougat
    • Fals coulant
    • Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
    • Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
    • Flam de xocolata
    • Galetes de civada, nabius i xocolata
    • Galetes de mantega
    • Galetes de sèsam
    • Gelat de vainilla
    • Genovesa de xocolata amb llet i poma
    • Gratacels de maduixes i nata
    • Greixonera amb cireres
    • Kugelhopf
    • Macedònia de meló
    • Magdalenes
    • Mantega dolça
    • Mantega dolça per fer la mona
    • Matrimonis
    • Mini cakes de quark
    • Mousse de iogurt
    • Mousse de xocolata
    • Mousse de xocolata amb delcifruit de pera
    • Mousse de xocolata negra
    • Muffins amb fruites vermelles
    • Muffins amb fruites vermelles
    • Muffins amb taronja confitada i gotes de xocolata
    • Muffins de poma i panses
    • Orxata de xufles
    • Pa blanc (panets)
    • Pa de llet amb xocolata
    • Panellets
    • Panna cotta
    • Panna cotta amb xocolata
    • Pasta de full amb fruita
    • Pasta de poma superfàcil
    • Pastes de coco i xocolata
    • Pastetes de full amb cabell d’àngel
    • PASTIS DE FORMATGE
    • Pastis de formatge
    • Pastissets
    • Pastís de cervesa
    • Pastís de dàtils i nous
    • Pastís de festuc amb crema de mascarpone
    • Pastís de fruites del bosc
    • Pastís de full amb sorpresa
    • Pastís de maduixes gratinades
    • Pastís de nous i ganache de xocolata
    • Pastís de poma a l’estil alemany
    • Pastís de poma amb crema
    • Pastís de poma i xocolata amb sorra dolça
    • Pastís de préssec
    • Pastís de taronja
    • Pastís de xocolata
    • Pastís de xocolata amb nous
    • Pastís de xocolata amb nous
    • Pastís d’albercocs
    • Pastís d’ametlla
    • Pastís d’ametlla amb nous
    • Pastís fred de llimona
    • Pastís fred de mascarpone i xocolata
    • Pastís sol de peres i xocolata
    • Pastís “gran xocolata”
    • Pavlova de nata i maduixes
    • Peres amb xocolata
    • Pinyonats
    • Plum Cake
    • Plum cake amb fruits secs
    • Plum cake bicolor
    • Plum cake de nous i canyella
    • Plum cake de poma i xocolata
    • PLUM CAKE DE POMES I NOUS
    • Plum cake de vainilla i xocolata
    • Plum cake de xocolata
    • Polvorons
    • Pomes al forn amb xerès
    • Pà d’ametlles
    • Púding de poma i coco
    • Sablé breton de figues i fruites vermelles
    • SACHER
    • Sbrisolona
    • Stollen
    • Suflé de xocolata
    • Tarta de Santiago
    • Tarta Tatin
    • Teules
    • TIRAMISÚ
    • Torró de coco
    • Torró de Cointreau
    • Torró de gerd liofilitzat amb xocolata blanca
    • Torró de griottines
    • Torró de iema
    • Torró de neula
    • Torró de nous
    • Torró de xocolata
    • Tortell de Reis
    • Trena de full amb poma confitada
    • Trufes de xocolata
    • Xocoiogurt ( brownie + mousse de iogurt )
  • Primers plats
    • Albergínies farcides de verdures i moixernons
    • Amanida amb formatge i vinagreta de fruita seca
    • Amanida amb pesto de rúcula i aranyons
    • Amanida de bacallà i patates amb romesco
    • Amanida de bacó i pinyons
    • Amanida de contrastos
    • Amanida de cuscús
    • Amanida de favetes amb escamarlans
    • Amanida de formatge de cabra
    • Amanida de formatge fresc i codonyat
    • Amanida de gambes i tomàquet
    • Amanida de maduixes i fruits secs amb cruixent de formatge
    • Amanida de mongetes tendres i pasta
    • Amanida de patates i calamarsos
    • Amanida de sípia i cansalada
    • Amanida de sípia i cansalada
    • Amanida de sípia i llenties
    • Amanida de tardor
    • Amanida de tomàquets variats i tonyina
    • Amanida d’albergínia tomàquet sec i feta
    • Amanida d’alvocats i tonyina
    • Amanida d’espinacs i figues seques
    • Amanida d’orellanes i formatge de cabra
    • Amanida tèbia de calamars i pinyons torrats
    • Amanida tèbia de carbassó i pollastre
    • Amanida tèbia de pinyons
    • Amanida tèbia d’espàrrecs verds amb vinagreta d’avellanes
    • Amanida variada
    • Arròs amb ceps i bacallà
    • Arròs amb conill i ceps
    • Arròs amb conill i moixernons
    • Arròs amb moixernons i llagostins
    • Arròs de llagostins amb trompetes de la mort
    • Arròs de muntanya
    • Arròs de tardor
    • Arròs de terra endins
    • Bastonets de pa
    • Braç de pasta filo amb carn i xampinyons
    • Braç de purè d’estiu
    • Bunyols farcits de crema de bacallà
    • Calçotada
    • Calçots arrebossats
    • Canelons de bacallà
    • Canelons de bolets
    • Canelons de foie i bolets amb salsa de ceps
    • Canelons de galtes de porc amb poma i moixernons
    • Canelons de gambes i espinacs
    • Canelons de pasta fresca farcits de bacallà
    • Carbassons farcits de bacallà
    • Carxofes gratinades amb salsa de ceps
    • Cassoletes i Vol-au vents calents:
    • Cassoletes i Vol-au-vents freds:
    • Cigrons a la catalana
    • Cigrons amb bacallà i romesco
    • Cigrons amb botifarra negra i pinyons
    • Cigrons amb moixernons
    • Cintes amb pollastre i festucs
    • Coca de ceba i albergínia
    • Coca de verdures amb pesto
    • Coca d’espinacs
    • Coliflor gratinada amb moixernons
    • Coliflor gratinada amb moixernons
    • Crema de calçots
    • Crema de calçots amb romesco
    • Crema de carbassó
    • Crema de carxofes
    • Crema de gaspatxo amb llagostins
    • Crema de pastanaga
    • Espaguetis a l’aroma de tomàquets secs i rúcula
    • Espaguetis a l’aroma siciliana
    • Espaguetis al pesto
    • Espaguetis amb bolets shiitake
    • Espaguetis amb crema de gorgonzola
    • Espirals amb bolets shiitake
    • Fideus amb ceps i foie
    • Fideus amb ceps i llagostins
    • Fideus amb moixernons i cloïsses
    • Fideus amb moixernons i cloïsses
    • Focaccia amb sal Maldon i romaní
    • Gratinat de patates amb brandada de bacallà
    • Gratinat d’albergínies i formatge de cabra
    • Les carxofes de l’avia Plàcida
    • Llenties estofades amb ceps i trompetes de la mort
    • Llit de verdures sobre pasta de full
    • Macarrons a la pugliana
    • Macarrons amb tomàquets i olives
    • Mil fulls de tomàquet carbassó i mozzarella
    • Mil fulls d’escalivada amb crema de romesco
    • Ous al plat
    • Pa de sègol amb nous
    • Pa d’espelta amb nous
    • Panadons
    • Pastis de puré de patata
    • Patates amb llagostins al whisky
    • Patates farcides
    • Pebrots del “piquillo” farcits d’espinacs i ceps
    • Remenat d’arròs i pollastre
    • Rissotto al funghi porcini
    • Rissotto amb albergínia i tomàquets confitats
    • Rissotto de gambes i moixernons
    • Romescada de patates i carxofes
    • Salsa Romesco
    • Saltat de verdures amb formatge i nous
    • Sopa de rap
    • Sopa d’ametlles
    • Tallarines a la crema de ceps i pernil
    • Tallarines amb moixenons
    • Tartaletes i Vol-au vents calents:
    • Wok de pollastre i ametlles
    • Xapata
    • Xatonada
  • Segons plats
    • Bacallà amb panses i pinyons
    • Bacallà amb patates i ametlles
    • Bacallà amb poma
    • Bacallà amb salsa de ceps
    • Bacallà de quaresma
    • Calamars amb patates
    • Calamars amb puré a l'aroma de ceps
    • Calamars farcits
    • Carn magra amb anacards a l’estil xinès
    • Cintes de pollastre amb espàrrecs i trompetes
    • Conill a l'aroma d'all i romaní
    • Conill amb romesco
    • Croquetes de bacallà
    • Cuixes de pollastre a la cervesa
    • Cuixetes de pollastre amb carxofes i trompetes de la mort
    • Cuixetes de pollastre amb fruits secs i fines herbes
    • Farcells de pasta filo amb pollastre i xampinyons
    • Filet amb panses i pinyons
    • Hamburgueses de pollastre amb ceba i moixernons
    • Llenguado amb fruita seca i ceps
    • Llom al forn amb bolets
    • Lluç a l’all cremat
    • Lluç amb ametlles
    • Lluç amb espàrrecs i pinyons
    • Lluç amb patates i ceps
    • Lluç amb salsa de pinyons
    • Mandonguilles amb calamarços, ceps i carxofes
    • Mandonguilles amb ceps
    • Ofegat de llenguado i espàrrecs
    • Orada amb carxofes
    • Peus de porc gratinats
    • Pilota al forn amb panses, orellanes i pinyons
    • Pits de pollastre farcits amb tomàquets secs i brie
    • Pollastre al forn
    • Pollastre amb moixernons
    • Pollastre amb salsa de soja
    • Pollastre amb salsa d’ametlles
    • Pollastre amb verdures a l’aroma de ceps
    • Pollastre de festa
    • Pollastre farcit
    • Rap amb ametlles
    • Rap amb ceps, gambetes i cigrons
    • Rap amb salsa de nous
    • Rap amb salsa d’ametlles
    • Rap mariner
    • Rodó de vedella amb prunes i pinyons
    • Romescada de calamars i mongetes
    • Romescada de rap
    • Salmó amb ametlles i gruyère
    • Salmó amb panses
    • Turbot amb ametlles
    • Wok de pollastre i ametlles
  • More
    • creccrec
    • Postres
      • Ametllats
      • Bavaroise de vainilla
      • Bescuit de festuc
      • Bisbalenc
      • Biscuit de xocolata amb crema anglesa
      • Brioix amb gotes de xocolata i taronja confitada
      • Brioix amb “ganache” blanca
      • Brownie
      • Brownie de poma caramelitzada
      • Bunyols de l’Empordà
      • Bunyols de vent
      • Cake de coco i pastanaga
      • Cake de xocolata i fruits secs
      • Carquinyolis
      • Cassoletes de pasta feuilletée dolces
      • Cheese cake
      • Coca de brioix amb llardons
      • Coca de llardons o de cabell d'àngel
      • Coca de Sant Joan
      • Coca fàcil de Sant Joan
      • Cookies
      • Copafiore
      • Crema catalana
      • Crostata de pastanaga i trufa
      • Croustifondant de poma
      • Cruixent de poma
      • Cruixent de xocolata
      • Cup cakes amb crema de mantega
      • Cupcake de vainilla
      • Daus de nous i xocolata
      • Delícies de poma i mascarpone
      • Dues galetes diferents amb ganache
      • Dues galetes diferents amb ganache
      • El gelat nougat
      • Fals coulant
      • Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
      • Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
      • Flam de xocolata
      • Galetes de civada, nabius i xocolata
      • Galetes de mantega
      • Galetes de sèsam
      • Gelat de vainilla
      • Genovesa de xocolata amb llet i poma
      • Gratacels de maduixes i nata
      • Greixonera amb cireres
      • Kugelhopf
      • Macedònia de meló
      • Magdalenes
      • Mantega dolça
      • Mantega dolça per fer la mona
      • Matrimonis
      • Mini cakes de quark
      • Mousse de iogurt
      • Mousse de xocolata
      • Mousse de xocolata amb delcifruit de pera
      • Mousse de xocolata negra
      • Muffins amb fruites vermelles
      • Muffins amb fruites vermelles
      • Muffins amb taronja confitada i gotes de xocolata
      • Muffins de poma i panses
      • Orxata de xufles
      • Pa blanc (panets)
      • Pa de llet amb xocolata
      • Panellets
      • Panna cotta
      • Panna cotta amb xocolata
      • Pasta de full amb fruita
      • Pasta de poma superfàcil
      • Pastes de coco i xocolata
      • Pastetes de full amb cabell d’àngel
      • PASTIS DE FORMATGE
      • Pastis de formatge
      • Pastissets
      • Pastís de cervesa
      • Pastís de dàtils i nous
      • Pastís de festuc amb crema de mascarpone
      • Pastís de fruites del bosc
      • Pastís de full amb sorpresa
      • Pastís de maduixes gratinades
      • Pastís de nous i ganache de xocolata
      • Pastís de poma a l’estil alemany
      • Pastís de poma amb crema
      • Pastís de poma i xocolata amb sorra dolça
      • Pastís de préssec
      • Pastís de taronja
      • Pastís de xocolata
      • Pastís de xocolata amb nous
      • Pastís de xocolata amb nous
      • Pastís d’albercocs
      • Pastís d’ametlla
      • Pastís d’ametlla amb nous
      • Pastís fred de llimona
      • Pastís fred de mascarpone i xocolata
      • Pastís sol de peres i xocolata
      • Pastís “gran xocolata”
      • Pavlova de nata i maduixes
      • Peres amb xocolata
      • Pinyonats
      • Plum Cake
      • Plum cake amb fruits secs
      • Plum cake bicolor
      • Plum cake de nous i canyella
      • Plum cake de poma i xocolata
      • PLUM CAKE DE POMES I NOUS
      • Plum cake de vainilla i xocolata
      • Plum cake de xocolata
      • Polvorons
      • Pomes al forn amb xerès
      • Pà d’ametlles
      • Púding de poma i coco
      • Sablé breton de figues i fruites vermelles
      • SACHER
      • Sbrisolona
      • Stollen
      • Suflé de xocolata
      • Tarta de Santiago
      • Tarta Tatin
      • Teules
      • TIRAMISÚ
      • Torró de coco
      • Torró de Cointreau
      • Torró de gerd liofilitzat amb xocolata blanca
      • Torró de griottines
      • Torró de iema
      • Torró de neula
      • Torró de nous
      • Torró de xocolata
      • Tortell de Reis
      • Trena de full amb poma confitada
      • Trufes de xocolata
      • Xocoiogurt ( brownie + mousse de iogurt )
    • Primers plats
      • Albergínies farcides de verdures i moixernons
      • Amanida amb formatge i vinagreta de fruita seca
      • Amanida amb pesto de rúcula i aranyons
      • Amanida de bacallà i patates amb romesco
      • Amanida de bacó i pinyons
      • Amanida de contrastos
      • Amanida de cuscús
      • Amanida de favetes amb escamarlans
      • Amanida de formatge de cabra
      • Amanida de formatge fresc i codonyat
      • Amanida de gambes i tomàquet
      • Amanida de maduixes i fruits secs amb cruixent de formatge
      • Amanida de mongetes tendres i pasta
      • Amanida de patates i calamarsos
      • Amanida de sípia i cansalada
      • Amanida de sípia i cansalada
      • Amanida de sípia i llenties
      • Amanida de tardor
      • Amanida de tomàquets variats i tonyina
      • Amanida d’albergínia tomàquet sec i feta
      • Amanida d’alvocats i tonyina
      • Amanida d’espinacs i figues seques
      • Amanida d’orellanes i formatge de cabra
      • Amanida tèbia de calamars i pinyons torrats
      • Amanida tèbia de carbassó i pollastre
      • Amanida tèbia de pinyons
      • Amanida tèbia d’espàrrecs verds amb vinagreta d’avellanes
      • Amanida variada
      • Arròs amb ceps i bacallà
      • Arròs amb conill i ceps
      • Arròs amb conill i moixernons
      • Arròs amb moixernons i llagostins
      • Arròs de llagostins amb trompetes de la mort
      • Arròs de muntanya
      • Arròs de tardor
      • Arròs de terra endins
      • Bastonets de pa
      • Braç de pasta filo amb carn i xampinyons
      • Braç de purè d’estiu
      • Bunyols farcits de crema de bacallà
      • Calçotada
      • Calçots arrebossats
      • Canelons de bacallà
      • Canelons de bolets
      • Canelons de foie i bolets amb salsa de ceps
      • Canelons de galtes de porc amb poma i moixernons
      • Canelons de gambes i espinacs
      • Canelons de pasta fresca farcits de bacallà
      • Carbassons farcits de bacallà
      • Carxofes gratinades amb salsa de ceps
      • Cassoletes i Vol-au vents calents:
      • Cassoletes i Vol-au-vents freds:
      • Cigrons a la catalana
      • Cigrons amb bacallà i romesco
      • Cigrons amb botifarra negra i pinyons
      • Cigrons amb moixernons
      • Cintes amb pollastre i festucs
      • Coca de ceba i albergínia
      • Coca de verdures amb pesto
      • Coca d’espinacs
      • Coliflor gratinada amb moixernons
      • Coliflor gratinada amb moixernons
      • Crema de calçots
      • Crema de calçots amb romesco
      • Crema de carbassó
      • Crema de carxofes
      • Crema de gaspatxo amb llagostins
      • Crema de pastanaga
      • Espaguetis a l’aroma de tomàquets secs i rúcula
      • Espaguetis a l’aroma siciliana
      • Espaguetis al pesto
      • Espaguetis amb bolets shiitake
      • Espaguetis amb crema de gorgonzola
      • Espirals amb bolets shiitake
      • Fideus amb ceps i foie
      • Fideus amb ceps i llagostins
      • Fideus amb moixernons i cloïsses
      • Fideus amb moixernons i cloïsses
      • Focaccia amb sal Maldon i romaní
      • Gratinat de patates amb brandada de bacallà
      • Gratinat d’albergínies i formatge de cabra
      • Les carxofes de l’avia Plàcida
      • Llenties estofades amb ceps i trompetes de la mort
      • Llit de verdures sobre pasta de full
      • Macarrons a la pugliana
      • Macarrons amb tomàquets i olives
      • Mil fulls de tomàquet carbassó i mozzarella
      • Mil fulls d’escalivada amb crema de romesco
      • Ous al plat
      • Pa de sègol amb nous
      • Pa d’espelta amb nous
      • Panadons
      • Pastis de puré de patata
      • Patates amb llagostins al whisky
      • Patates farcides
      • Pebrots del “piquillo” farcits d’espinacs i ceps
      • Remenat d’arròs i pollastre
      • Rissotto al funghi porcini
      • Rissotto amb albergínia i tomàquets confitats
      • Rissotto de gambes i moixernons
      • Romescada de patates i carxofes
      • Salsa Romesco
      • Saltat de verdures amb formatge i nous
      • Sopa de rap
      • Sopa d’ametlles
      • Tallarines a la crema de ceps i pernil
      • Tallarines amb moixenons
      • Tartaletes i Vol-au vents calents:
      • Wok de pollastre i ametlles
      • Xapata
      • Xatonada
    • Segons plats
      • Bacallà amb panses i pinyons
      • Bacallà amb patates i ametlles
      • Bacallà amb poma
      • Bacallà amb salsa de ceps
      • Bacallà de quaresma
      • Calamars amb patates
      • Calamars amb puré a l'aroma de ceps
      • Calamars farcits
      • Carn magra amb anacards a l’estil xinès
      • Cintes de pollastre amb espàrrecs i trompetes
      • Conill a l'aroma d'all i romaní
      • Conill amb romesco
      • Croquetes de bacallà
      • Cuixes de pollastre a la cervesa
      • Cuixetes de pollastre amb carxofes i trompetes de la mort
      • Cuixetes de pollastre amb fruits secs i fines herbes
      • Farcells de pasta filo amb pollastre i xampinyons
      • Filet amb panses i pinyons
      • Hamburgueses de pollastre amb ceba i moixernons
      • Llenguado amb fruita seca i ceps
      • Llom al forn amb bolets
      • Lluç a l’all cremat
      • Lluç amb ametlles
      • Lluç amb espàrrecs i pinyons
      • Lluç amb patates i ceps
      • Lluç amb salsa de pinyons
      • Mandonguilles amb calamarços, ceps i carxofes
      • Mandonguilles amb ceps
      • Ofegat de llenguado i espàrrecs
      • Orada amb carxofes
      • Peus de porc gratinats
      • Pilota al forn amb panses, orellanes i pinyons
      • Pits de pollastre farcits amb tomàquets secs i brie
      • Pollastre al forn
      • Pollastre amb moixernons
      • Pollastre amb salsa de soja
      • Pollastre amb salsa d’ametlles
      • Pollastre amb verdures a l’aroma de ceps
      • Pollastre de festa
      • Pollastre farcit
      • Rap amb ametlles
      • Rap amb ceps, gambetes i cigrons
      • Rap amb salsa de nous
      • Rap amb salsa d’ametlles
      • Rap mariner
      • Rodó de vedella amb prunes i pinyons
      • Romescada de calamars i mongetes
      • Romescada de rap
      • Salmó amb ametlles i gruyère
      • Salmó amb panses
      • Turbot amb ametlles
      • Wok de pollastre i ametlles

Segons plats

Bacallà amb patates i ametlles

Bacallà amb salsa de ceps

Bacallà amb panses i pinyons

Bacallà amb poma

Bacallà de quaresma

Calamars amb puré a l'aroma de ceps

Calamars amb patates

Calamars farcits

Carn magra amb anacards a l’estil xinès

Cintes de pollastre amb espàrrecs i trompetes

Conill a l'aroma d'all i romaní

Conill amb romesco

Croquetes de bacallà

Cuixes de pollastre a la cervesa

Cuixetes de pollastre amb fruits secs i fines herbes

Cuixetes de pollastre amb carxofes i trompetes de la mort

Farcells de pasta filo amb pollastre i xampinyons

Filet amb panses i pinyons

Hamburgueses de pollastre amb ceba i moixernons

Llenguado amb fruita seca i ceps

Llom al forn amb bolets

Lluç a l’all cremat

Lluç amb ametlles

Lluç amb espàrrecs i pinyons

Lluç amb patates i ceps

Lluç amb salsa de pinyons

Mandonguilles amb ceps

Ofegat de llenguado i espàrrecs

Orada amb carxofes

Peus de porc gratinats

Pilota al forn amb panses, orellanes i pinyons

Pits de pollastre farcits amb tomàquets secs i brie

Pollastre al forn

Pollastre amb moixernons

Pollastre amb salsa d’ametlles

Pollastre amb salsa de soja

Pollastre amb verdures a l’aroma de ceps

Pollastre de festa

Pollastre farcit

Rap amb ametlles

Rap amb ceps, gambetes i cigrons

Rap amb salsa d’ametlles

Rap amb salsa de nous

Rap mariner

Rodó de vedella amb prunes i pinyons

Romescada de calamars i mongetes

Romescada de rap

Salmó amb ametlles i gruyère

Salmó amb panses

Turbot amb ametlles

Wok de pollastre i ametlles

Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse