Ingredients:
Preparació:
Bulliu les patates amb pell, deixeu-les refredar i talleu-les en rodanxes ben primes.
Poseu a remullar els ceps amb poca aigua.
Pel farcit, talleu la ceba ben petita i poseu-la a sofregir amb oli a foc lent fins que comenci a daurar-se. Afegiu-hi els ceps tallats ben petits, la carn trinxada, sal i pebre i deixeu-ho coure tot plegat procurant que quedi tot ben esmicolat. Afegiu-hi la cullerada de farina, remeneu-ho bé i aneu-hi afegint la llet i l’aigua de remullar els ceps, poc a poc. Ha de quedar una consistència similar a la de les croquetes.
Prepareu les patates ajuntant dues rodanxes de patata amb una cullerada de farcit, passeu-les per ou batut i farina de galeta i conserveu-les a la nevera. Al darrer moment fregiu-les en oli ben calent. Les podeu servir soles o be acompanyades d’unes fulles d’enciam i/o uns tomàquets amanits.