Macarrons amb tomàquets i olives
Ingredients:
- 2 tomàquets vermells frescos
- 8 tomàquets confitats
- 100 g. d’olives negres sense pinyol
- 250 g. de macarrons
- oli d'oliva, sal i pebre
Preparació:
Escaldeu i peleu els tomàquets frescos.
Talleu a daus ben petits els dos tipus de tomàquets.
Prepareu la salsa barrejant els tomàquets i les olives negres tallades a rodanxes. Amaniu-ho amb abundant oli d’oliva, sal i pebre.
Deixeu-la a la nevera.
Bulliu els macarrons i un cop cuits i escorreguts tireu-hi pel damunt la salsa i serviu-ho.
Per preparar els tomàquets confitats: Escaldeu uns tomàquets secs durant 2 o 3 minuts en aigua bullint. Escorreu-los, cobriu-los amb oli d’oliva i deixeu-los uns 20 minuts al forn a 110º. Si no els gasteu tots, els podeu guardar en el mateix oli.