Arròs de terra endins
Ingredients:
- 300 g d’arròs
- 1 ceba
- 4 carxofes
- 1 llauna de calamarsets farcits
- 15 g. de moixernons
- oli d’oliva, sal i pebre
Preparació:
Poseu a remullar els moixernons en una mica d’aigua.
Talleu la ceba i els cors de les carxofes ben menuts, i poseu-los a sofregir en una paella amb oli, sal i pebre, a foc ben suau.
Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els calamarsets tallats en rodanxes, els moixernons junt amb l’aigua del remull i deixeu-ho coure tot plegat uns minuts.
Prepareu l’arròs amb el sofregit, l’arròs i aigua calenta o brou, en una proporció de dos volums d’aigua per cada volum d’arròs.
Deixeu-ho coure de 15 a 20 minuts, al vostre gust, afegint una mica d’aigua si fes falta.
Deixeu-lo covar 3-4 minuts i ja el podeu servir.