Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
Ingredients:
Pels financiers:
- 100g d’ametlla en pols
- 75g de sucre glaç
- 5g de maicena
- 5g de cacau en pols
- 4 o 5 clares d’ou
- 40g de nata líquida
- 25g de xocolata de cobertura negra
Per l’streuzel:
- 10g de sucre moreno+15g de sucre
- 25g de farina
- la pell de ½ taronja i ½ llimona ratllades
- 25 g de mantega
- 75g de pell de taronja confitada
Preparació:
Prepareu els financiers barrejant l’ametlla en pols, el sucre glaç, la maicena i el cacau. Afegiu-hi les clares d’ou i la nata. Desfeu la xocolata de cobertura i aboqueu una mica de la barreja anterior al damunt. Barregeu fort. Ajunteu les dues preparacions, remeneu suaument i deixeu-ho a la nevera unes 3 hores.
Per fer l’streuzel, barregeu els sucres, la farina i les pells de llimona i de taronja. Talleu la mantega en daus petits i amasseu a mà per obtenir una barreja sorrenca. Enforneu aquesta pasta aplanada a 150º durant 10 minuts.
Aboqueu la barreja dels financers en motlles petits i enforneu-los a 175º durant 5 minuts. Afegiu-hi l’streuzel tallat a miques i la taronja confitada i continueu la cocció durant 10 o 15 minuts més.