Macarrons a la pugliana
Ingredients:
- 250 g de macarrons
- 1 menat d’espàrrecs verds
- 2 pastanagues
- 1 pebrot verd
- 1 ceba
- 40 g de tomàquets secs
- 40 g de formatge emmental ratllat
- 1 branqueta de farigola (opcional)
- oli d'oliva, sal i pebre
Preparació:
Poseu a remullar els tomàquets en una tassa d’aigua una o dues hores abans de preparar la recepta.
Talleu ben petites totes les verdures, inclosos els tomàquets.
Poseu-les a coure a foc suau, en una paella amb 5 cullerades soperes d’oli d’oliva, sal, pebre i la branqueta de farigola, (si la teniu) fins que siguin cuites.
Bulliu els macarrons, i un cop cuits coleu-los, tot reservant una tassa de l’aigua de la cocció.
Poseu una cassola al foc ben fort, amb les verdures, els macarrons i el formatge ratllat. Remeneu-ho tot plegat uns 4 o 5 minuts, fins que el formatge es fongui i les verdures quedin ben repartides pel mig