Suflé de xocolata

Ingredients:

    • 150g de xocolata de cobertura negra
    • 4 ous
    • 100g de sucre
    • 200g de nata líquida
    • una cullerada de postres de maicena
    • una cullerada de postres de cacau en pols

Preparació:

Desfeu la xocolata al bany maria o al microones (posició de descongelat o 500W, remenant de tant en quant).

Munteu les clares a punt de neu afegint-hi el sucre de mica en mica.

Feu bullir la nata amb el cacau i la maicena sense deixar de remenar per tal que no s’enganxi. Aboqueu 1/3 d’aquesta barreja damunt de la cobertura de xocolata desfeta. Bateu enèrgicament. Incorporeu el segon terç seguin el mateix mètode i després l’últim terç. Afegiu-hi els rovells dóu i barregeu-ho tot amb les varetes fins a obtenir una textura llisa i brillant. Incorporeu-hi delicadament una part de les clares amb una espàtula i quan tingui una consistència homogènia, la resta de les clares. Remeneu delicadament.

Ompliu motlles individuals i deixeu-los a la nevera durant al menys una hora.

Uns 30 minuts abans de servir-ho, coeu els sufles amb el forn a 210º durant 10 o 12 minuts.