Suflé de xocolata
Ingredients:
- 150g de xocolata de cobertura negra
- 4 ous
- 100g de sucre
- 200g de nata líquida
- una cullerada de postres de maicena
- una cullerada de postres de cacau en pols
Preparació:
Desfeu la xocolata al bany maria o al microones (posició de descongelat o 500W, remenant de tant en quant).
Munteu les clares a punt de neu afegint-hi el sucre de mica en mica.
Feu bullir la nata amb el cacau i la maicena sense deixar de remenar per tal que no s’enganxi. Aboqueu 1/3 d’aquesta barreja damunt de la cobertura de xocolata desfeta. Bateu enèrgicament. Incorporeu el segon terç seguin el mateix mètode i després l’últim terç. Afegiu-hi els rovells dóu i barregeu-ho tot amb les varetes fins a obtenir una textura llisa i brillant. Incorporeu-hi delicadament una part de les clares amb una espàtula i quan tingui una consistència homogènia, la resta de les clares. Remeneu delicadament.
Ompliu motlles individuals i deixeu-los a la nevera durant al menys una hora.
Uns 30 minuts abans de servir-ho, coeu els sufles amb el forn a 210º durant 10 o 12 minuts.