Amanida de maduixes i fruits secs amb cruixent de formatge

Ingredients:

  • varietat d’enciams
    • maduixes
    • barreja de fruits secs
    • panses
    • formatge de cabra
    • unes llesques de pa tallades ben primes
    • oli d’oliva, vinagre de Mòdena, sal i pebre

Preparació:

Esbocineu els fruits secs en el morter i feu-ne trossos petits. Talleu les maduixes en daus.

Torreu les llesques de pa, poseu-hi al damunt uns talls de formatge de cabra, gratineu-les un parell de minuts al forn i talleu-les a daus.

En un bol, poseu-hi la barreja d’enciams, els daus de maduixa, les panses, els fruits secs trencats, barregeu-ho bé. Afegiu-hi sal, pebre i amaniu-ho amb l’oli d’oliva i el vinagre de Mòdena. Afegiu-hi els daus cruixents de formatge pel damunt i serviu-ho abans no es refredi.