Plum cake bicolor

Ingredients:

Pel plum cake clàssic:

  • 65 g de mantega
  • 60 g de sucre llustre
  • 1 ou
  • 20 g de pols d’ametlla
  • 60 g de farina
  • 1 cullerada de postres de llevat químic
  • 1 polset de vainilla en pols

Pel plum cake de xoxolata:

Poseu-hi els mateixos ingredients que al plum cake clàssic però amb només 50 g de farina i afegiu-hi 40 g de cobertura de xocolata desfeta al bany maría.

Preparació:

Primer prepareu el plum cake de xocolata de la següent manera:

Barregeu la mantega amb el sucre llustre. Afegiu-hi l’ou, procurant que ni l’ou ni la mantega siguin gaire freds, perquè es talla la barreja. Afegiu-hi la farina, la pols d’ametlla i el llevat químic i, finalment la xocolata fosa.

Poseu aquesta massa dins d’un motlle de plum cake.

Després prepareu el plum cake clàssic igual que l’anterior però sense la xocolata. Poseu la barreja sobre la masa anterior i enforneu-ho a 170º durant 35 o 40 minuts aproximadament.