Tallarines a la crema de ceps i pernil

Ingredients:

  • 300 – 400 g de tallarines
  • 25 g de ceps
  • 50 g de pernil salat
  • 200 g de nata
  • 1 ceba
  • oli, sal i pebre
  • formatge parmesà ratllat

Preparació:

Renteu els ceps, talleu-los ben petits i poseu-los a bullir en mig vas d’aigua durant cinc minuts.

Sofregiu la ceba a foc lent . Quan es comenci a enrossir,baregeu-la amb la nata i tritureu-la.

Talleu el pernil en trossets petits i sofregiu-lo. Afegiu-hi els ceps amb l’aigua de bullir i deixeu-ho reduir. Ajunteu-hi la nata amb la ceba i deixeu-ho coure tot junt un parell de minuts a foc fort. Ajusteu la sal i el pebre al vostre gust.

Bulliu les tallarines i serviu-les tot seguit amb la salsa i el formatge parmesà ratllat.