Pastís de cervesa
Ingredients:
- 125 ml de cervesa negra (preferentment)
- 150 g de mantega
- 75 g de cacau
- 300 g de sucre
- 125 ml de crema de llet
- 2 ous grans
- 250 g de farina
- 2 cullerades de postres d’impulsor
Preparació:
Poseu en un cassó la cervesa i la mantega i escalfeu-ho a foc lent fins que la mantega estigui desfeta. Enretireu-ho del foc i afegiu-hi el cacau i el sucre. Remeneu-ho amb força.
En un bol barregeu la crema de llet i els ous. Afegiu-ho a la barreja anterior i remeneu-ho. Incorporeu-hi la farina i l’impulsor i barregeu-ho bé. Aboqueu la massa en un motlle untat i enforneu-ho a 170º (el forn ja ha d’estar calent) durant 30-40 minuts depenent del forn.
Aquest pastís es pot servir amb una crema de formatge fresc que es fa amb 5 cullerades soperes de formatge tipus “Philadelphia”, 3 cullerades rases de sucre i 2 cullerades de crema de llet , batent-ho tot fins que tingui una textura consistent ( afegiu-hi més formatge, sucre o crema de llet fins que tingui la textura i el sabor que us agradi ).