Canelons de bolets

Ingredients:

  • 300 g de xampinyons
    • 1 bossa de ceps secs
    • 1 ceba
    • 1 caixa de canelons
    • farina
    • llet
    • salsa beixamel
    • oli, sal i pebre

Preparació:

Poseu la ceba tallada a miques en una paella amb oli. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els xampinyons tallats en làmines i els ceps remullats tallats petits. Deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts i afegiu-hi l’aigua de remullar els ceps, sal i pebre. Quan s’hagi evaporat l’aigua, tireu-hi una cullerada sopera de farina i remeneu-ho;afegiu-hi ½ vas de llet i deixeu-ho coure sense deixar de remenar. Si queda massa espès, afegiu-hi una mica més de llet.

Farciu els canelons amb aquesta pasta, cobriu-los de salsa beixamel i formatge ratllat i gratineu-los.