Llenguado amb fruita seca i ceps

Ingredients:

  • 4 llenguados
  • 100 g. de fruits secs (ametlles,avellanes i pinyons)
    • 100 g. de prunes
    • 1 grapat de panses de Màlaga.
    • 1 bossa de ceps secs
    • 50 g. de mantega
    • 80 ml. de Calvados

Preparació:

En un bol, deixeu en remull els bolets i conserveu-ne l'aigua. Trossegeu els fruits secs pelats amb el morter, però no per fer una picada, sinó per trencar-los lleument. Remulleu les prunes i les panses amb el Calvados, fins que recuperin volum. Desfeu una mica de mantega en una paella i enrosiu-hi els bolets trossejats i salpebrats. Afegiu-hi la fruita seca, les prunes i les panses. Flamegeu-ho amb el Calvados de remullar les prunes, i quan s´hagi evaporat l’alcohol, afegiu-hi l’aigua dels bolets i deixeu-ho reduïr.

En una altre paella, fregiu-hi el llenguado. En l'últim moment, passeu tot el guarniment per la paella on heu fet el llenguado, per tal que agafi el sabor del peix i tireu-lo per damunt del llenguado i si el teniu, una mica de julivert picat.