Arròs amb conill i ceps

Ingredients:

    • 300 g d’arròs
    • 1/2 conill
    • 3 grans d’all
    • 1 tomàquet madur
    • ceps congelats (1 o 2 depenent de la mida)
    • farigola, romaní
    • oli d’oliva, sal i pebre

Preparació:

Poseu oli a escalfar a foc viu en una cassola. Afegiu-hi el conill que prèviament haureu salpebrat i deixeu-ho coure fins que agafi un color ben daurat. Després afegiu-hi l’all trinxat. Quan comenci a daurar-se l’all, incorporeu-hi el tomàquet ratllat, els ceps tallats a miques (si encara són una mica congelats, no passa res i són mes fàcils de tallar) i unes fulles de farigola i romaní. Al cap de 4 o 5 minuts, afegiu-hi l’arròs i sofregiu-lo juntament amb el conill durant dos minuts, afegiu-hi aigua calenta a la cassola o millor brou si en teniu. Ajusteu la sal i el pebre i deixeu-ho coure 15 minuts. Finalment, deixeu-ho reposar 5 minuts abans de servir.