Arròs amb ceps i bacallà
Ingredients:
- 300 g d’arròs
- 150 g de bacallà
- 2 pebrots verds
- 2 tomàquets madurs
- 2 grans d’all
- 1 ceba
- 1 bossa de ceps deshidratats
- oli d’oliva, sal i pebre
Preparació:
Poseu els ceps a remullar en aigua calenta. Mentrestant, poseu oli a escalfar en una cassola. Sofregiu-hi l’all picat, els pebrots verds i la ceba tallats ben petits. Quan comenci a daurar-se afegiu-hi els tomàquets ratllats. Un parell de minuts després, afegiu-hi els ceps tallats a miques i deixeu que s’acabi de sofregir tot plegat.
Enrossiu l’arròs amb aquest sofregit durant dos minuts, afegiu-hi l’aigua de remullar els ceps i brou.
Al cap de 5 minuts afegiu-hi el bacallà esqueixat, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure 10 minuts més ( a poder ser al forn a 180 graus) Deixeu-ho reposar 5 minuts i ja ho podeu servir.