Search this site
Skip to main content
Skip to navigation
CRECCREC Terrassa
creccrec
Postres
Ametllats
Bavaroise de vainilla
Bescuit de festuc
Bisbalenc
Biscuit de xocolata amb crema anglesa
Brioix amb gotes de xocolata i taronja confitada
Brioix amb “ganache” blanca
Brownie
Brownie de poma caramelitzada
Bunyols de l’Empordà
Bunyols de vent
Cake de coco i pastanaga
Cake de xocolata i fruits secs
Carquinyolis
Cassoletes de pasta feuilletée dolces
Cheese cake
Coca de brioix amb llardons
Coca de llardons o de cabell d'àngel
Coca de Sant Joan
Coca fàcil de Sant Joan
Cookies
Copafiore
Crema catalana
Crostata de pastanaga i trufa
Croustifondant de poma
Cruixent de poma
Cruixent de xocolata
Cup cakes amb crema de mantega
Cupcake de vainilla
Daus de nous i xocolata
Delícies de poma i mascarpone
Dues galetes diferents amb ganache
Dues galetes diferents amb ganache
El gelat nougat
Fals coulant
Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
Flam de xocolata
Galetes de civada, nabius i xocolata
Galetes de mantega
Galetes de sèsam
Gelat de vainilla
Genovesa de xocolata amb llet i poma
Gratacels de maduixes i nata
Greixonera amb cireres
Kugelhopf
Macedònia de meló
Magdalenes
Mantega dolça
Mantega dolça per fer la mona
Matrimonis
Mini cakes de quark
Mousse de iogurt
Mousse de xocolata
Mousse de xocolata amb delcifruit de pera
Mousse de xocolata negra
Muffins amb fruites vermelles
Muffins amb fruites vermelles
Muffins amb taronja confitada i gotes de xocolata
Muffins de poma i panses
Orxata de xufles
Pa blanc (panets)
Pa de llet amb xocolata
Panellets
Panna cotta
Panna cotta amb xocolata
Pasta de full amb fruita
Pasta de poma superfàcil
Pastes de coco i xocolata
Pastetes de full amb cabell d’àngel
PASTIS DE FORMATGE
Pastis de formatge
Pastissets
Pastís de cervesa
Pastís de dàtils i nous
Pastís de festuc amb crema de mascarpone
Pastís de fruites del bosc
Pastís de full amb sorpresa
Pastís de maduixes gratinades
Pastís de nous i ganache de xocolata
Pastís de poma a l’estil alemany
Pastís de poma amb crema
Pastís de poma i xocolata amb sorra dolça
Pastís de préssec
Pastís de taronja
Pastís de xocolata
Pastís de xocolata amb nous
Pastís de xocolata amb nous
Pastís d’albercocs
Pastís d’ametlla
Pastís d’ametlla amb nous
Pastís fred de llimona
Pastís fred de mascarpone i xocolata
Pastís sol de peres i xocolata
Pastís “gran xocolata”
Pavlova de nata i maduixes
Peres amb xocolata
Pinyonats
Plum Cake
Plum cake amb fruits secs
Plum cake bicolor
Plum cake de nous i canyella
Plum cake de poma i xocolata
PLUM CAKE DE POMES I NOUS
Plum cake de vainilla i xocolata
Plum cake de xocolata
Polvorons
Pomes al forn amb xerès
Pà d’ametlles
Púding de poma i coco
Sablé breton de figues i fruites vermelles
SACHER
Sbrisolona
Stollen
Suflé de xocolata
Tarta de Santiago
Tarta Tatin
Teules
TIRAMISÚ
Torró de coco
Torró de Cointreau
Torró de gerd liofilitzat amb xocolata blanca
Torró de griottines
Torró de iema
Torró de neula
Torró de nous
Torró de xocolata
Tortell de Reis
Trena de full amb poma confitada
Trufes de xocolata
Xocoiogurt ( brownie + mousse de iogurt )
Primers plats
Albergínies farcides de verdures i moixernons
Amanida amb formatge i vinagreta de fruita seca
Amanida amb pesto de rúcula i aranyons
Amanida de bacallà i patates amb romesco
Amanida de bacó i pinyons
Amanida de contrastos
Amanida de cuscús
Amanida de favetes amb escamarlans
Amanida de formatge de cabra
Amanida de formatge fresc i codonyat
Amanida de gambes i tomàquet
Amanida de maduixes i fruits secs amb cruixent de formatge
Amanida de mongetes tendres i pasta
Amanida de patates i calamarsos
Amanida de sípia i cansalada
Amanida de sípia i cansalada
Amanida de sípia i llenties
Amanida de tardor
Amanida de tomàquets variats i tonyina
Amanida d’albergínia tomàquet sec i feta
Amanida d’alvocats i tonyina
Amanida d’espinacs i figues seques
Amanida d’orellanes i formatge de cabra
Amanida tèbia de calamars i pinyons torrats
Amanida tèbia de carbassó i pollastre
Amanida tèbia de pinyons
Amanida tèbia d’espàrrecs verds amb vinagreta d’avellanes
Amanida variada
Arròs amb ceps i bacallà
Arròs amb conill i ceps
Arròs amb conill i moixernons
Arròs amb moixernons i llagostins
Arròs de llagostins amb trompetes de la mort
Arròs de muntanya
Arròs de tardor
Arròs de terra endins
Bastonets de pa
Braç de pasta filo amb carn i xampinyons
Braç de purè d’estiu
Bunyols farcits de crema de bacallà
Calçotada
Calçots arrebossats
Canelons de bacallà
Canelons de bolets
Canelons de foie i bolets amb salsa de ceps
Canelons de galtes de porc amb poma i moixernons
Canelons de gambes i espinacs
Canelons de pasta fresca farcits de bacallà
Carbassons farcits de bacallà
Carxofes gratinades amb salsa de ceps
Cassoletes i Vol-au vents calents:
Cassoletes i Vol-au-vents freds:
Cigrons a la catalana
Cigrons amb bacallà i romesco
Cigrons amb botifarra negra i pinyons
Cigrons amb moixernons
Cintes amb pollastre i festucs
Coca de ceba i albergínia
Coca de verdures amb pesto
Coca d’espinacs
Coliflor gratinada amb moixernons
Coliflor gratinada amb moixernons
Crema de calçots
Crema de calçots amb romesco
Crema de carbassó
Crema de carxofes
Crema de gaspatxo amb llagostins
Crema de pastanaga
Espaguetis a l’aroma de tomàquets secs i rúcula
Espaguetis a l’aroma siciliana
Espaguetis al pesto
Espaguetis amb bolets shiitake
Espaguetis amb crema de gorgonzola
Espirals amb bolets shiitake
Fideus amb ceps i foie
Fideus amb ceps i llagostins
Fideus amb moixernons i cloïsses
Fideus amb moixernons i cloïsses
Focaccia amb sal Maldon i romaní
Gratinat de patates amb brandada de bacallà
Gratinat d’albergínies i formatge de cabra
Les carxofes de l’avia Plàcida
Llenties estofades amb ceps i trompetes de la mort
Llit de verdures sobre pasta de full
Macarrons a la pugliana
Macarrons amb tomàquets i olives
Mil fulls de tomàquet carbassó i mozzarella
Mil fulls d’escalivada amb crema de romesco
Ous al plat
Pa de sègol amb nous
Pa d’espelta amb nous
Panadons
Pastis de puré de patata
Patates amb llagostins al whisky
Patates farcides
Pebrots del “piquillo” farcits d’espinacs i ceps
Remenat d’arròs i pollastre
Rissotto al funghi porcini
Rissotto amb albergínia i tomàquets confitats
Rissotto de gambes i moixernons
Romescada de patates i carxofes
Salsa Romesco
Saltat de verdures amb formatge i nous
Sopa de rap
Sopa d’ametlles
Tallarines a la crema de ceps i pernil
Tallarines amb moixenons
Tartaletes i Vol-au vents calents:
Wok de pollastre i ametlles
Xapata
Xatonada
Segons plats
Bacallà amb panses i pinyons
Bacallà amb patates i ametlles
Bacallà amb poma
Bacallà amb salsa de ceps
Bacallà de quaresma
Calamars amb patates
Calamars amb puré a l'aroma de ceps
Calamars farcits
Carn magra amb anacards a l’estil xinès
Cintes de pollastre amb espàrrecs i trompetes
Conill a l'aroma d'all i romaní
Conill amb romesco
Croquetes de bacallà
Cuixes de pollastre a la cervesa
Cuixetes de pollastre amb carxofes i trompetes de la mort
Cuixetes de pollastre amb fruits secs i fines herbes
Farcells de pasta filo amb pollastre i xampinyons
Filet amb panses i pinyons
Hamburgueses de pollastre amb ceba i moixernons
Llenguado amb fruita seca i ceps
Llom al forn amb bolets
Lluç a l’all cremat
Lluç amb ametlles
Lluç amb espàrrecs i pinyons
Lluç amb patates i ceps
Lluç amb salsa de pinyons
Mandonguilles amb calamarços, ceps i carxofes
Mandonguilles amb ceps
Ofegat de llenguado i espàrrecs
Orada amb carxofes
Peus de porc gratinats
Pilota al forn amb panses, orellanes i pinyons
Pits de pollastre farcits amb tomàquets secs i brie
Pollastre al forn
Pollastre amb moixernons
Pollastre amb salsa de soja
Pollastre amb salsa d’ametlles
Pollastre amb verdures a l’aroma de ceps
Pollastre de festa
Pollastre farcit
Rap amb ametlles
Rap amb ceps, gambetes i cigrons
Rap amb salsa de nous
Rap amb salsa d’ametlles
Rap mariner
Rodó de vedella amb prunes i pinyons
Romescada de calamars i mongetes
Romescada de rap
Salmó amb ametlles i gruyère
Salmó amb panses
Turbot amb ametlles
Wok de pollastre i ametlles
CRECCREC Terrassa
creccrec
Postres
Ametllats
Bavaroise de vainilla
Bescuit de festuc
Bisbalenc
Biscuit de xocolata amb crema anglesa
Brioix amb gotes de xocolata i taronja confitada
Brioix amb “ganache” blanca
Brownie
Brownie de poma caramelitzada
Bunyols de l’Empordà
Bunyols de vent
Cake de coco i pastanaga
Cake de xocolata i fruits secs
Carquinyolis
Cassoletes de pasta feuilletée dolces
Cheese cake
Coca de brioix amb llardons
Coca de llardons o de cabell d'àngel
Coca de Sant Joan
Coca fàcil de Sant Joan
Cookies
Copafiore
Crema catalana
Crostata de pastanaga i trufa
Croustifondant de poma
Cruixent de poma
Cruixent de xocolata
Cup cakes amb crema de mantega
Cupcake de vainilla
Daus de nous i xocolata
Delícies de poma i mascarpone
Dues galetes diferents amb ganache
Dues galetes diferents amb ganache
El gelat nougat
Fals coulant
Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
Flam de xocolata
Galetes de civada, nabius i xocolata
Galetes de mantega
Galetes de sèsam
Gelat de vainilla
Genovesa de xocolata amb llet i poma
Gratacels de maduixes i nata
Greixonera amb cireres
Kugelhopf
Macedònia de meló
Magdalenes
Mantega dolça
Mantega dolça per fer la mona
Matrimonis
Mini cakes de quark
Mousse de iogurt
Mousse de xocolata
Mousse de xocolata amb delcifruit de pera
Mousse de xocolata negra
Muffins amb fruites vermelles
Muffins amb fruites vermelles
Muffins amb taronja confitada i gotes de xocolata
Muffins de poma i panses
Orxata de xufles
Pa blanc (panets)
Pa de llet amb xocolata
Panellets
Panna cotta
Panna cotta amb xocolata
Pasta de full amb fruita
Pasta de poma superfàcil
Pastes de coco i xocolata
Pastetes de full amb cabell d’àngel
PASTIS DE FORMATGE
Pastis de formatge
Pastissets
Pastís de cervesa
Pastís de dàtils i nous
Pastís de festuc amb crema de mascarpone
Pastís de fruites del bosc
Pastís de full amb sorpresa
Pastís de maduixes gratinades
Pastís de nous i ganache de xocolata
Pastís de poma a l’estil alemany
Pastís de poma amb crema
Pastís de poma i xocolata amb sorra dolça
Pastís de préssec
Pastís de taronja
Pastís de xocolata
Pastís de xocolata amb nous
Pastís de xocolata amb nous
Pastís d’albercocs
Pastís d’ametlla
Pastís d’ametlla amb nous
Pastís fred de llimona
Pastís fred de mascarpone i xocolata
Pastís sol de peres i xocolata
Pastís “gran xocolata”
Pavlova de nata i maduixes
Peres amb xocolata
Pinyonats
Plum Cake
Plum cake amb fruits secs
Plum cake bicolor
Plum cake de nous i canyella
Plum cake de poma i xocolata
PLUM CAKE DE POMES I NOUS
Plum cake de vainilla i xocolata
Plum cake de xocolata
Polvorons
Pomes al forn amb xerès
Pà d’ametlles
Púding de poma i coco
Sablé breton de figues i fruites vermelles
SACHER
Sbrisolona
Stollen
Suflé de xocolata
Tarta de Santiago
Tarta Tatin
Teules
TIRAMISÚ
Torró de coco
Torró de Cointreau
Torró de gerd liofilitzat amb xocolata blanca
Torró de griottines
Torró de iema
Torró de neula
Torró de nous
Torró de xocolata
Tortell de Reis
Trena de full amb poma confitada
Trufes de xocolata
Xocoiogurt ( brownie + mousse de iogurt )
Primers plats
Albergínies farcides de verdures i moixernons
Amanida amb formatge i vinagreta de fruita seca
Amanida amb pesto de rúcula i aranyons
Amanida de bacallà i patates amb romesco
Amanida de bacó i pinyons
Amanida de contrastos
Amanida de cuscús
Amanida de favetes amb escamarlans
Amanida de formatge de cabra
Amanida de formatge fresc i codonyat
Amanida de gambes i tomàquet
Amanida de maduixes i fruits secs amb cruixent de formatge
Amanida de mongetes tendres i pasta
Amanida de patates i calamarsos
Amanida de sípia i cansalada
Amanida de sípia i cansalada
Amanida de sípia i llenties
Amanida de tardor
Amanida de tomàquets variats i tonyina
Amanida d’albergínia tomàquet sec i feta
Amanida d’alvocats i tonyina
Amanida d’espinacs i figues seques
Amanida d’orellanes i formatge de cabra
Amanida tèbia de calamars i pinyons torrats
Amanida tèbia de carbassó i pollastre
Amanida tèbia de pinyons
Amanida tèbia d’espàrrecs verds amb vinagreta d’avellanes
Amanida variada
Arròs amb ceps i bacallà
Arròs amb conill i ceps
Arròs amb conill i moixernons
Arròs amb moixernons i llagostins
Arròs de llagostins amb trompetes de la mort
Arròs de muntanya
Arròs de tardor
Arròs de terra endins
Bastonets de pa
Braç de pasta filo amb carn i xampinyons
Braç de purè d’estiu
Bunyols farcits de crema de bacallà
Calçotada
Calçots arrebossats
Canelons de bacallà
Canelons de bolets
Canelons de foie i bolets amb salsa de ceps
Canelons de galtes de porc amb poma i moixernons
Canelons de gambes i espinacs
Canelons de pasta fresca farcits de bacallà
Carbassons farcits de bacallà
Carxofes gratinades amb salsa de ceps
Cassoletes i Vol-au vents calents:
Cassoletes i Vol-au-vents freds:
Cigrons a la catalana
Cigrons amb bacallà i romesco
Cigrons amb botifarra negra i pinyons
Cigrons amb moixernons
Cintes amb pollastre i festucs
Coca de ceba i albergínia
Coca de verdures amb pesto
Coca d’espinacs
Coliflor gratinada amb moixernons
Coliflor gratinada amb moixernons
Crema de calçots
Crema de calçots amb romesco
Crema de carbassó
Crema de carxofes
Crema de gaspatxo amb llagostins
Crema de pastanaga
Espaguetis a l’aroma de tomàquets secs i rúcula
Espaguetis a l’aroma siciliana
Espaguetis al pesto
Espaguetis amb bolets shiitake
Espaguetis amb crema de gorgonzola
Espirals amb bolets shiitake
Fideus amb ceps i foie
Fideus amb ceps i llagostins
Fideus amb moixernons i cloïsses
Fideus amb moixernons i cloïsses
Focaccia amb sal Maldon i romaní
Gratinat de patates amb brandada de bacallà
Gratinat d’albergínies i formatge de cabra
Les carxofes de l’avia Plàcida
Llenties estofades amb ceps i trompetes de la mort
Llit de verdures sobre pasta de full
Macarrons a la pugliana
Macarrons amb tomàquets i olives
Mil fulls de tomàquet carbassó i mozzarella
Mil fulls d’escalivada amb crema de romesco
Ous al plat
Pa de sègol amb nous
Pa d’espelta amb nous
Panadons
Pastis de puré de patata
Patates amb llagostins al whisky
Patates farcides
Pebrots del “piquillo” farcits d’espinacs i ceps
Remenat d’arròs i pollastre
Rissotto al funghi porcini
Rissotto amb albergínia i tomàquets confitats
Rissotto de gambes i moixernons
Romescada de patates i carxofes
Salsa Romesco
Saltat de verdures amb formatge i nous
Sopa de rap
Sopa d’ametlles
Tallarines a la crema de ceps i pernil
Tallarines amb moixenons
Tartaletes i Vol-au vents calents:
Wok de pollastre i ametlles
Xapata
Xatonada
Segons plats
Bacallà amb panses i pinyons
Bacallà amb patates i ametlles
Bacallà amb poma
Bacallà amb salsa de ceps
Bacallà de quaresma
Calamars amb patates
Calamars amb puré a l'aroma de ceps
Calamars farcits
Carn magra amb anacards a l’estil xinès
Cintes de pollastre amb espàrrecs i trompetes
Conill a l'aroma d'all i romaní
Conill amb romesco
Croquetes de bacallà
Cuixes de pollastre a la cervesa
Cuixetes de pollastre amb carxofes i trompetes de la mort
Cuixetes de pollastre amb fruits secs i fines herbes
Farcells de pasta filo amb pollastre i xampinyons
Filet amb panses i pinyons
Hamburgueses de pollastre amb ceba i moixernons
Llenguado amb fruita seca i ceps
Llom al forn amb bolets
Lluç a l’all cremat
Lluç amb ametlles
Lluç amb espàrrecs i pinyons
Lluç amb patates i ceps
Lluç amb salsa de pinyons
Mandonguilles amb calamarços, ceps i carxofes
Mandonguilles amb ceps
Ofegat de llenguado i espàrrecs
Orada amb carxofes
Peus de porc gratinats
Pilota al forn amb panses, orellanes i pinyons
Pits de pollastre farcits amb tomàquets secs i brie
Pollastre al forn
Pollastre amb moixernons
Pollastre amb salsa de soja
Pollastre amb salsa d’ametlles
Pollastre amb verdures a l’aroma de ceps
Pollastre de festa
Pollastre farcit
Rap amb ametlles
Rap amb ceps, gambetes i cigrons
Rap amb salsa de nous
Rap amb salsa d’ametlles
Rap mariner
Rodó de vedella amb prunes i pinyons
Romescada de calamars i mongetes
Romescada de rap
Salmó amb ametlles i gruyère
Salmó amb panses
Turbot amb ametlles
Wok de pollastre i ametlles
More
creccrec
Postres
Ametllats
Bavaroise de vainilla
Bescuit de festuc
Bisbalenc
Biscuit de xocolata amb crema anglesa
Brioix amb gotes de xocolata i taronja confitada
Brioix amb “ganache” blanca
Brownie
Brownie de poma caramelitzada
Bunyols de l’Empordà
Bunyols de vent
Cake de coco i pastanaga
Cake de xocolata i fruits secs
Carquinyolis
Cassoletes de pasta feuilletée dolces
Cheese cake
Coca de brioix amb llardons
Coca de llardons o de cabell d'àngel
Coca de Sant Joan
Coca fàcil de Sant Joan
Cookies
Copafiore
Crema catalana
Crostata de pastanaga i trufa
Croustifondant de poma
Cruixent de poma
Cruixent de xocolata
Cup cakes amb crema de mantega
Cupcake de vainilla
Daus de nous i xocolata
Delícies de poma i mascarpone
Dues galetes diferents amb ganache
Dues galetes diferents amb ganache
El gelat nougat
Fals coulant
Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
Financiers de xocolata amb streuzel de cítrics i taronja confitada
Flam de xocolata
Galetes de civada, nabius i xocolata
Galetes de mantega
Galetes de sèsam
Gelat de vainilla
Genovesa de xocolata amb llet i poma
Gratacels de maduixes i nata
Greixonera amb cireres
Kugelhopf
Macedònia de meló
Magdalenes
Mantega dolça
Mantega dolça per fer la mona
Matrimonis
Mini cakes de quark
Mousse de iogurt
Mousse de xocolata
Mousse de xocolata amb delcifruit de pera
Mousse de xocolata negra
Muffins amb fruites vermelles
Muffins amb fruites vermelles
Muffins amb taronja confitada i gotes de xocolata
Muffins de poma i panses
Orxata de xufles
Pa blanc (panets)
Pa de llet amb xocolata
Panellets
Panna cotta
Panna cotta amb xocolata
Pasta de full amb fruita
Pasta de poma superfàcil
Pastes de coco i xocolata
Pastetes de full amb cabell d’àngel
PASTIS DE FORMATGE
Pastis de formatge
Pastissets
Pastís de cervesa
Pastís de dàtils i nous
Pastís de festuc amb crema de mascarpone
Pastís de fruites del bosc
Pastís de full amb sorpresa
Pastís de maduixes gratinades
Pastís de nous i ganache de xocolata
Pastís de poma a l’estil alemany
Pastís de poma amb crema
Pastís de poma i xocolata amb sorra dolça
Pastís de préssec
Pastís de taronja
Pastís de xocolata
Pastís de xocolata amb nous
Pastís de xocolata amb nous
Pastís d’albercocs
Pastís d’ametlla
Pastís d’ametlla amb nous
Pastís fred de llimona
Pastís fred de mascarpone i xocolata
Pastís sol de peres i xocolata
Pastís “gran xocolata”
Pavlova de nata i maduixes
Peres amb xocolata
Pinyonats
Plum Cake
Plum cake amb fruits secs
Plum cake bicolor
Plum cake de nous i canyella
Plum cake de poma i xocolata
PLUM CAKE DE POMES I NOUS
Plum cake de vainilla i xocolata
Plum cake de xocolata
Polvorons
Pomes al forn amb xerès
Pà d’ametlles
Púding de poma i coco
Sablé breton de figues i fruites vermelles
SACHER
Sbrisolona
Stollen
Suflé de xocolata
Tarta de Santiago
Tarta Tatin
Teules
TIRAMISÚ
Torró de coco
Torró de Cointreau
Torró de gerd liofilitzat amb xocolata blanca
Torró de griottines
Torró de iema
Torró de neula
Torró de nous
Torró de xocolata
Tortell de Reis
Trena de full amb poma confitada
Trufes de xocolata
Xocoiogurt ( brownie + mousse de iogurt )
Primers plats
Albergínies farcides de verdures i moixernons
Amanida amb formatge i vinagreta de fruita seca
Amanida amb pesto de rúcula i aranyons
Amanida de bacallà i patates amb romesco
Amanida de bacó i pinyons
Amanida de contrastos
Amanida de cuscús
Amanida de favetes amb escamarlans
Amanida de formatge de cabra
Amanida de formatge fresc i codonyat
Amanida de gambes i tomàquet
Amanida de maduixes i fruits secs amb cruixent de formatge
Amanida de mongetes tendres i pasta
Amanida de patates i calamarsos
Amanida de sípia i cansalada
Amanida de sípia i cansalada
Amanida de sípia i llenties
Amanida de tardor
Amanida de tomàquets variats i tonyina
Amanida d’albergínia tomàquet sec i feta
Amanida d’alvocats i tonyina
Amanida d’espinacs i figues seques
Amanida d’orellanes i formatge de cabra
Amanida tèbia de calamars i pinyons torrats
Amanida tèbia de carbassó i pollastre
Amanida tèbia de pinyons
Amanida tèbia d’espàrrecs verds amb vinagreta d’avellanes
Amanida variada
Arròs amb ceps i bacallà
Arròs amb conill i ceps
Arròs amb conill i moixernons
Arròs amb moixernons i llagostins
Arròs de llagostins amb trompetes de la mort
Arròs de muntanya
Arròs de tardor
Arròs de terra endins
Bastonets de pa
Braç de pasta filo amb carn i xampinyons
Braç de purè d’estiu
Bunyols farcits de crema de bacallà
Calçotada
Calçots arrebossats
Canelons de bacallà
Canelons de bolets
Canelons de foie i bolets amb salsa de ceps
Canelons de galtes de porc amb poma i moixernons
Canelons de gambes i espinacs
Canelons de pasta fresca farcits de bacallà
Carbassons farcits de bacallà
Carxofes gratinades amb salsa de ceps
Cassoletes i Vol-au vents calents:
Cassoletes i Vol-au-vents freds:
Cigrons a la catalana
Cigrons amb bacallà i romesco
Cigrons amb botifarra negra i pinyons
Cigrons amb moixernons
Cintes amb pollastre i festucs
Coca de ceba i albergínia
Coca de verdures amb pesto
Coca d’espinacs
Coliflor gratinada amb moixernons
Coliflor gratinada amb moixernons
Crema de calçots
Crema de calçots amb romesco
Crema de carbassó
Crema de carxofes
Crema de gaspatxo amb llagostins
Crema de pastanaga
Espaguetis a l’aroma de tomàquets secs i rúcula
Espaguetis a l’aroma siciliana
Espaguetis al pesto
Espaguetis amb bolets shiitake
Espaguetis amb crema de gorgonzola
Espirals amb bolets shiitake
Fideus amb ceps i foie
Fideus amb ceps i llagostins
Fideus amb moixernons i cloïsses
Fideus amb moixernons i cloïsses
Focaccia amb sal Maldon i romaní
Gratinat de patates amb brandada de bacallà
Gratinat d’albergínies i formatge de cabra
Les carxofes de l’avia Plàcida
Llenties estofades amb ceps i trompetes de la mort
Llit de verdures sobre pasta de full
Macarrons a la pugliana
Macarrons amb tomàquets i olives
Mil fulls de tomàquet carbassó i mozzarella
Mil fulls d’escalivada amb crema de romesco
Ous al plat
Pa de sègol amb nous
Pa d’espelta amb nous
Panadons
Pastis de puré de patata
Patates amb llagostins al whisky
Patates farcides
Pebrots del “piquillo” farcits d’espinacs i ceps
Remenat d’arròs i pollastre
Rissotto al funghi porcini
Rissotto amb albergínia i tomàquets confitats
Rissotto de gambes i moixernons
Romescada de patates i carxofes
Salsa Romesco
Saltat de verdures amb formatge i nous
Sopa de rap
Sopa d’ametlles
Tallarines a la crema de ceps i pernil
Tallarines amb moixenons
Tartaletes i Vol-au vents calents:
Wok de pollastre i ametlles
Xapata
Xatonada
Segons plats
Bacallà amb panses i pinyons
Bacallà amb patates i ametlles
Bacallà amb poma
Bacallà amb salsa de ceps
Bacallà de quaresma
Calamars amb patates
Calamars amb puré a l'aroma de ceps
Calamars farcits
Carn magra amb anacards a l’estil xinès
Cintes de pollastre amb espàrrecs i trompetes
Conill a l'aroma d'all i romaní
Conill amb romesco
Croquetes de bacallà
Cuixes de pollastre a la cervesa
Cuixetes de pollastre amb carxofes i trompetes de la mort
Cuixetes de pollastre amb fruits secs i fines herbes
Farcells de pasta filo amb pollastre i xampinyons
Filet amb panses i pinyons
Hamburgueses de pollastre amb ceba i moixernons
Llenguado amb fruita seca i ceps
Llom al forn amb bolets
Lluç a l’all cremat
Lluç amb ametlles
Lluç amb espàrrecs i pinyons
Lluç amb patates i ceps
Lluç amb salsa de pinyons
Mandonguilles amb calamarços, ceps i carxofes
Mandonguilles amb ceps
Ofegat de llenguado i espàrrecs
Orada amb carxofes
Peus de porc gratinats
Pilota al forn amb panses, orellanes i pinyons
Pits de pollastre farcits amb tomàquets secs i brie
Pollastre al forn
Pollastre amb moixernons
Pollastre amb salsa de soja
Pollastre amb salsa d’ametlles
Pollastre amb verdures a l’aroma de ceps
Pollastre de festa
Pollastre farcit
Rap amb ametlles
Rap amb ceps, gambetes i cigrons
Rap amb salsa de nous
Rap amb salsa d’ametlles
Rap mariner
Rodó de vedella amb prunes i pinyons
Romescada de calamars i mongetes
Romescada de rap
Salmó amb ametlles i gruyère
Salmó amb panses
Turbot amb ametlles
Wok de pollastre i ametlles
Coliflor gratinada amb moixernons
Google Sites
Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse