Cintes de pollastre amb espàrrecs i trompetes

Ingredients:

    • 2 o 3 pits de pollastre tallats en filets
    • 1 menat d’espàrrecs verds
    • 1 grapat de trompetes de la mort
    • 1 ceba
    • 1 tassa de cafè de brandi
    • oli d'oliva, sal i pebre

Preparació:

Poseu a remullar les trompetes de la mort en una tassa d’aigua tèbia.

Sofregiu la ceba tallada ben petita amb oli i una mica de sal. Quan comenci a fer-se rossa afegiu-hi les trompetes de la mort, junt amb l’aigua del remull i els espàrrecs tallats en 3 o 4 trossos. Deixeu-ho coure lentament fins que es begui tota l’aigua.

Apugeu el foc, afegiu-hi el brandi i un cop evaporat l’alcohol, incorporeu-hi els filets de pollastre tallats en cintes, sal i pebre. Coeu-ho tot plegat fins que el pollastre sigui cuit i ja ho podeu servir.