Llit de verdures sobre pasta de full
Ingredients:
- 2 cebes
- 2 carxofes
- 1 pebrot verd
- 200 g. de bolets de temporada
- altres verdures que tingueu a mà (espàrrecs, mongetes tendres, carbassó, pastanaga)
- tomàquets confitats
- 1 placa de pasta de full
- oli d'oliva, sal i pebre
Preparació:
Peleu i talleu totes les verdures en juliana.
En un wok o si no en teniu en una paella, amb una mica d’oli, poseu-hi a coure les verdures amb foc ben viu, començant per la ceba i el pebrot i afegint-hi progressivament la resta de verdures. Deixeu-ho coure uns 15 minuts i ajusteu el punt de sal i pebre.
Estireu la placa de pasta de full, poseu-hi pel damunt el llit de verdures i afegiu-hi uns tomàquets confitats tallats a tires.
Coeu-ho al forn a 220º uns 20 minuts.
Tomàquets confitats: Escaldeu uns tomàquets secs durant 2 o 3 minuts, en aigua bullint. Escorreu-los i a continuació cobriu-los amb oli d’oliva i deixeu-los uns 20 minuts al forn a 110º. Si no els gasteu tots, els podeu guardar en el mateix oli.