Cigrons amb bacallà i romesco

Ingredients:

  • cigrons cuits
    • bacallà esqueixat remullat

Per la salsa :

    • 1 sobre de nyora trinxada
    • 1 tomàquet escalivat
    • 1 o 2 grans d’all escalivats
    • 30 g d’ametlles torrades
    • 30 g d’avellanes torrades
    • sal, oli, vinagre, pebre i una mica de bitxo sec si es vol picant

Preparació:

De la salsa:

Peleu les ametlles i les avellanes i trinxeu-les amb la mà de morter. Afegiu-hi la nyora trinxada, el tomàquet escalivat i pelat, l’all escalivat i pelat i una mica de bitxo sec ( només si es vol picant). Lligueu-ho tot en el morter afegint-hi un raig de vinagre i abundant d’oli d’oliva . Poseu-hi sal i pebre al vostre gust.

Aquesta salsa també la podeu preparar barrejant tots els ingredients a la batedora.

El plat:

Barregeu els cigrons cuits amb el bacallà esqueixat i amaniu-ho amb la salsa romesco pel damunt.