Cigrons amb bacallà i romesco
Ingredients:
- cigrons cuits
- bacallà esqueixat remullat
Per la salsa :
- 1 sobre de nyora trinxada
- 1 tomàquet escalivat
- 1 o 2 grans d’all escalivats
- 30 g d’ametlles torrades
- 30 g d’avellanes torrades
- sal, oli, vinagre, pebre i una mica de bitxo sec si es vol picant
Preparació:
De la salsa:
Peleu les ametlles i les avellanes i trinxeu-les amb la mà de morter. Afegiu-hi la nyora trinxada, el tomàquet escalivat i pelat, l’all escalivat i pelat i una mica de bitxo sec ( només si es vol picant). Lligueu-ho tot en el morter afegint-hi un raig de vinagre i abundant d’oli d’oliva . Poseu-hi sal i pebre al vostre gust.
Aquesta salsa també la podeu preparar barrejant tots els ingredients a la batedora.
El plat:
Barregeu els cigrons cuits amb el bacallà esqueixat i amaniu-ho amb la salsa romesco pel damunt.