Pastís d’albercocs

Ingredients:

    • 1 placa de pasta de full congelada
  • 250 g d’orellanes d’albercoc
  • 50 g d’ametlla en pols
  • 40 g de sucre
  • 25 g de mantega
  • 1 ou
  • pell de llimona ratllada o vainilla en pols

Preparació:

Poseu en un bol la mantega pomada (tova), el sucre i l’ou i comenceu-ho a remenar. Afegiu-hi la pell de llimona ratllada o la vainilla i l’ametlla en pols. Bateu-ho bé, fins a obtenir-ne una barreja homogènia.

Descongeleu la pasta de full, estireu-la i folreu la base d’un motlle rodó d’uns 25 cm de diàmetre. Escampeu el preparat anterior pel damunt i repartiu els albercocs tallats per la meitat.

Enforneu-ho a 180º només per sota durant 25 minuts, i 5 minuts més per sobre i per sota.

Es pot servir acompanyat de nata o d’una crema clara.