Amanida de mongetes tendres i pasta
Ingredients:
- 500 g de mongetes tendres
- 200 g de pasta (tallarines, llaços....)
- ¼ pebrot verd
- ¼ pebrot vermell
- ½ ceba tendra
- 25 g d’ametlles i 25 g de nous
- oli, vinagre, sal i pebre
Preparació:
Talleu les mongetes tendres en tires, bulliu-les 10 minuts amb aigua i sal. Un cop cuites, refredeu-les amb aigua freda i deixeu-les escórrer. Bulliu la pasta seguin les instruccions del fabricant, refredeu-la amb aigua i deixeu-la escórrer.
Talleu els pebrots i la ceba a daus ben petits i poseu-ho a macerar tot junt en un pot amb una vinagreta suau d’oli, vinagre, sal i pebre. Tritureu les ametlles i les nous, torreu-les en una paella a foc suau amb una mica d’oli, sense parar de remenar i vigilant que no es cremi.
Amaniu la pasta amb la maceració de pebrot i ceba i les mongetes amb l’oli d’ametlles i nous. Serviu-ho tot plegat.