Galetes de mantega

Ingredients:

  • 250 g de mantega
  • 150 g de sucre llustre
  • 150 g de nous triturades
  • 300 g de farina
  • 1 ou

Preparació:

Desfeu la mantega al bany Maria. Afegiu-hi el sucre i barregeu-ho. Incorporeu-hi l’ou i torneu-ho a barrejar.

Afegiu-hi les nous triturades.

Passeu la farina per un colador i agregueu-la de mica en mica tot remenant amb una espàtula.

De la massa obtinguda en feu tres parts. Enrotlleu cada una de les parts en film-plàstic fent botifarres d’uns 3-4 cm de diàmetre.

Deixeu-ho reposar a la nevera fins l’endemà.

Talleu la massa en rodanxes i les poseu damunt d’un paper vegetal en una safata d’anar al forn. Poseu la safata al mig del forn a 180º fins que les galetes agafin color. (15 min. aprox.)

Tingueu cura al posar les galetes a la safata, de deixar espai entre elles ja que al escalfar-se augmenten de diàmetre i poden enganxar-se les unes amb les altres.