Coca de verdures amb pesto

Ingredients:

Per la coca:

    • 125 g de farina de força
    • 80 ml d’aigua
    • 3 g de llevat de forner liofilitzat
    • un pessic de sal
    • Per posar damunt de la coca:
    • 2 tomàquets d’amanir
    • 2 carxofes bullides
    • 2 tomàquets vermells
    • mozzarella

Pel pesto:

    • oli d’oliva i sal
    • un grapat de pinyons
    • fulles d’alfàbrega fresca

Preparació:

Comenceu fent la coca: Barregeu tots els ingredients i amasseu-los fins que no s’enganxin a les mans. Deixeu reposar la massa dins un pot untat amb oli fins que dobli el volum.

Partiu la massa en quatre trossos i aplaneu-los amb el corró fins que quedin ben prims. Poseu-los a la plata del forn untada amb oli. Talleu els tomàquet d’amanir en rodanxes ben primes i repartiu-les per sobre de les coques. Enforneu-ho a 200º fins que quedin daurades.

Poseu al damunt les carxofes bullides laminades molt primes, el tomàquet vermell tallat a daus petits i la mozzarella tmbé ben laminada.

Feu el pesto triturant tots el ingredients, i que cadascú se’l posi sobre la coca segons el seu gust.