Espaguetis amb crema de gorgonzola
Ingredients:
300 g d’espaguetis
1 ceba
100 g. de formatge gorgonzola
350 ml. de llet
15 g. de farina
sal, pebre i oli d’oliva
avellanes torrades trinxades
Preparació:
Poseu a sofregir la ceba amb oli, com si féssiu una salsa beixamel. Quan la ceba comenci a daurar-se, afegiu-hi la farina i deixeu-ho coure tot junt uns minuts sense parar de remenar. A continuació afegiu-hi la llet de mica en mica i deixeu-ho coure uns 10 o 15 minuts. Un cop cuit, afegiu-hi el formatge i passeu-ho per la batedora de forma que quedi la salsa ben fina. Si queda massa espessa aclariu-la amb una mica de llet. Ajusteu el punt de sal i pebre al vostre gust. Bulliu els espaguetis just abans de l’àpat. Serviu per separat els espaguetis, la salsa i les avellanes trinxades i per tal que cadascú s’acabi de preparar el plat al seu gust.