Panadons

Ingredients:

Per la massa :

  • 2 ous
  • 200 ml d’oli
  • 200 ml de llet
  • un pessic de sal
  • 2 cullerades de postre de llevat químic
  • 500 g de farina de mitja força

Pel farcit :

  • espinacs
  • 50 g de pinyons
  • 100 g de panses sultanes

Preparació:

Barregeu els ous, la llet ,l’oli, la sal i el llevat. Aneu-hi afegint la farina de mica en mica tot amassant fins que quedi una bola que no s’enganxi als dits.

Sense deixar-la reposar, talleu la massa en panets petits. Poseu oli al taulell, i estireu aquest panets amb el curró fins que quedin plans. Poseu-hi els espinacs al mig (els espinacs els heu de bullir i fregir amb all, julivert, panses i pinyons)i tapeu-los amb la mateixa massa fent la forma de panadó.

Unteu una safata amb oli, poseu-hi els panadons i enforneu-los a180º fins que estiguin ben rossos