Espirals amb bolets shiitake
Ingredients:
- 350 g d’espirals de pasta
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 15 g de bolets shiitake secs
- 3 cullerades de salsa de soja
- 5 o 6 tomàquets cherry
- oli d’oliva, sal i pebre
Preparació:
Poseu els bolets shiitake a remullar en un vas d’aigua tèbia una hora abans de cuinar el plat.
Poseu a bullir les espirals en abundant aigua salada.
Poseu una mica d´oli en una paella, tireu-hi la ceba i els alls picats i deixeu-ho sofregir una mica.
Afegiu-hi els tomàquets, els bolets junt amb l’aigua del remull i la salsa de soja. Deixeu-ho coure tot plegat fins que s’hagi reduït l’aigua, salpebreu-ho i finalment, afegiu-hi les espirals escorregudes. Deixeu-ho coure tot plegat un parell de minuts, tot remenant per tal que es reparteixin els sabors.
Si voleu, podeu acompanyar-ho amb formatge parmesà ratllat.