Espirals amb bolets shiitake

Ingredients:

  • 350 g d’espirals de pasta
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 15 g de bolets shiitake secs
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 5 o 6 tomàquets cherry
  • oli d’oliva, sal i pebre

Preparació:

Poseu els bolets shiitake a remullar en un vas d’aigua tèbia una hora abans de cuinar el plat.

Poseu a bullir les espirals en abundant aigua salada.

Poseu una mica d´oli en una paella, tireu-hi la ceba i els alls picats i deixeu-ho sofregir una mica.

Afegiu-hi els tomàquets, els bolets junt amb l’aigua del remull i la salsa de soja. Deixeu-ho coure tot plegat fins que s’hagi reduït l’aigua, salpebreu-ho i finalment, afegiu-hi les espirals escorregudes. Deixeu-ho coure tot plegat un parell de minuts, tot remenant per tal que es reparteixin els sabors.

Si voleu, podeu acompanyar-ho amb formatge parmesà ratllat.